Filters

Eerder nieuws

 • Opening uitleenpunten Breukelen en Amsterdam
  donderdag 01 april 2021
  Vanaf 1 april kan je voor de uitleen van hulpmiddelen ook terecht bij Mango Mobility in Breukelen en in Amsterdam.
  Lees verder
 • Vegro winkels gesloten tijdens de feestdagen
  vrijdag 12 februari 2021
  Op onderstaande feestdagen zijn onze winkels gesloten:

  Eerste Paasdag, zondag 4 april
  Tweede Paasdag, maandag  5 april
  Lees verder
 • Alle Vegro thuiszorgwinkels gesloten op 7-02-2021
  zaterdag 06 februari 2021
  Wegens de verwachte weersomstandigheden zullen alle Vegro thuiszorgwinkels op zondag 7-02-2021 gesloten zijn. Dit omdat code rood is uitgeroepen voor heel Nederland.

  Online bestellen blijft natuurlijk gewoon mogelijk!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden

woensdag 26 mei 2021
Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden

Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel sluiten zich aan bij het netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers van Samen voor Woerden!

De partijen kwamen met elkaar in contact naar aanleiding van het evenement Rollatorloop Woerden. Een vrolijk en laagdrempelig evenement met muziek en gezelligheid, waarbij ouderen worden aangemoedigd in beweging te komen door een parcours af te leggen. Met rollator, op een loopfiets voor volwassenen of in een rolstoel met een begeleider.

Vincent van Staaijeren is winkelleider van de Vierstroom thuiszorgwinkel in Woerden in Gouda en is blij met het partnerschap met Samen voor Woerden: ‘Wij vinden Rollatorloop Woerden een fantastisch, aansprekend evenement. Daar verbinden wij graag onze naam aan, want wij kunnen echt een meerwaarde bieden voor deze doelgroep. Om maar met onze slogan te spreken: ‘Samen zorgen we ervoor!.’

Nanette Mostert van Samen voor Woerden, ziet geweldige samenwerkingskansen: ‘In het bijzonder bij evenementen zoals Rollatorloop Woerden kunnen we elkaar enorm versterken. Vegro weet alles van rollators, rolstoelen en allerlei andere hulpmiddelen en wij brengen ouderen en mensen met een bewegingsbeperking op een gezellige en laagdrempelige manier in beweging. Win/win dus!’

Over Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel

Vegro is al ruim 35 jaar dé plek voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, bewegen, langer thuis wonen, revalideren, gezondheid en zwangerschap. Het Vegro-team van de Vierstroom thuiszorgwinkel Woerden adviseert graag over de juiste hulpmiddelen uit het uitgebreide assortiment en helpt bij iedere zorgvraag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Hulpmiddelen zijn vaak kosteloos te leen. Vegro regelt de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Over Samen voor Woerden

Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Het doel is om bedrijven en de samenleving te verbinden en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen en instellingen. En met behulp van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Wil je meedoen?

Mail naar info@samenvoorwoerden.nl, of bel met (06) 47 67 60 21.
Daarnaast liggen bij de receptie van Park Oudeland en van Weddesteyn, en in de Vierstroom Thuiszorgwinkel in Woerden, inschrijfformulieren om je op te geven. 
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden
// Progress for freeshipping