Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden

woensdag 26 mei 2021
Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden

Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel sluiten zich aan bij het netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers van Samen voor Woerden!

De partijen kwamen met elkaar in contact naar aanleiding van het evenement Rollatorloop Woerden. Een vrolijk en laagdrempelig evenement met muziek en gezelligheid, waarbij ouderen worden aangemoedigd in beweging te komen door een parcours af te leggen. Met rollator, op een loopfiets voor volwassenen of in een rolstoel met een begeleider.

Vincent van Staaijeren is winkelleider van de Vierstroom thuiszorgwinkel in Woerden in Gouda en is blij met het partnerschap met Samen voor Woerden: ‘Wij vinden Rollatorloop Woerden een fantastisch, aansprekend evenement. Daar verbinden wij graag onze naam aan, want wij kunnen echt een meerwaarde bieden voor deze doelgroep. Om maar met onze slogan te spreken: ‘Samen zorgen we ervoor!.’

Nanette Mostert van Samen voor Woerden, ziet geweldige samenwerkingskansen: ‘In het bijzonder bij evenementen zoals Rollatorloop Woerden kunnen we elkaar enorm versterken. Vegro weet alles van rollators, rolstoelen en allerlei andere hulpmiddelen en wij brengen ouderen en mensen met een bewegingsbeperking op een gezellige en laagdrempelige manier in beweging. Win/win dus!’

Over Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel

Vegro is al ruim 35 jaar dé plek voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, bewegen, langer thuis wonen, revalideren, gezondheid en zwangerschap. Het Vegro-team van de Vierstroom thuiszorgwinkel Woerden adviseert graag over de juiste hulpmiddelen uit het uitgebreide assortiment en helpt bij iedere zorgvraag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Hulpmiddelen zijn vaak kosteloos te leen. Vegro regelt de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Over Samen voor Woerden

Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Het doel is om bedrijven en de samenleving te verbinden en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen en instellingen. En met behulp van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Wil je meedoen?

Mail naar info@samenvoorwoerden.nl, of bel met (06) 47 67 60 21.
Daarnaast liggen bij de receptie van Park Oudeland en van Weddesteyn, en in de Vierstroom Thuiszorgwinkel in Woerden, inschrijfformulieren om je op te geven. 
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden