Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

De Vegro thuiszorgwinkels blijven open!

dinsdag 15 december 2020
De thuiszorgwinkels van Vegro blijven open. Zoals minister-president Rutte tijdens zijn toespraak aangaf, vallen de thuiszorgwinkels onder de essentiële winkels die open mogen blijven. Dit betekent dat wij doorgaan met onze belangrijkste taak: klanten voorzien van hulpmiddelen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

In onze thuiszorgwinkels kun je terecht voor het lenen, huren en kopen van jouw hulpmiddelen. Onze openingstijden zijn*:
 • Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
 • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
*voor enkele winkels gelden afwijkende openingstijden. Kijk hiervoor op vegro.nl/onze-winkels.

Kom je liever niet naar één van onze winkels? Bestel jouw hulpmiddelen makkelijk, snel en veilig via onze webwinkel. Advies aan huis is ook mogelijk, uiteraard ook geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Maak hiervoor een afspraak met een woonconsulent.

Onze winkelmedewerkers, de medewerkers op de klantenservice en chauffeurs staan voor jou klaar. Juist nu!

Lees hier alle veelgestelde vragen over het coronavirus.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden