Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Nationale Tulpendag 2022 groot succes!

zondag 16 januari 2022
Zaterdag 15 januari was het Nationale Tulpendag. Dit jaar vierden we de vreugde. Met 'Share Happiness' als thema heeft de editie van 2022 een vreugdevolle tint. De tulp staat voor hoop en positiviteit. Vegro ondersteunt dit initiatief door op deze mooie dag verschillende zorginstellingen in Nederland te verrassen, met hoe toepasselijk: tulpen!

Op deze dag zijn verschillende collega’s bij zorginstellingen door heel Nederland gegaan om tulpen te bezorgen. In totaal zijn er meer dan 4.500 bosjes tulpen bezorgd! Wat fijn dat we bij zo veel mensen een lach op het gezicht konden toveren, ook achter het mondkapje. Bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden