Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Tijdelijk 15% korting op alle sta-opstoelen

vrijdag 1 oktober 2021
Voor welke sta-opstoel ga jij?
Last van zit- en rugklachten of moeite met opstaan vanuit je stoel? Een sta-opstoel biedt jou hulp en comfort!  De comfortabele sta-opstoelen zorgen dat jouw lichaam de juiste (zit)houding aanneemt.
De hele maand oktober krijg je 15% korting op alle sta-opstoelen bij Vegro.*

Deskundig zitadvies door heel Nederland
Vegro adviseert je graag in onze zorgwinkels, online of via een adviseur aan huis. vindt jouw dichtstbijzijnde zorgwinkel of maak een afspraak met de adviseur aan huis via 0900 – 288 77 66.


* Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Deze actie loopt in onze webwinkel, bij jou thuis en in de Vegro zorgwinkel van 1 t/m 31 oktober 2021. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Deze actie is geldig in de volgende Vegro Zorgwinkels.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden