Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Verras je moeder met een serenade

vrijdag 1 mei 2020

Wat is het favoriete nummer van je moeder?


Moeders verdienen het om eens lekker in het zonnetje gezet te worden, juist nu. En hoe kan dan beter dan met muziek? Wat is haar favoriete nummer? Altijd al een Beatles fan geweest? Of toch meer van de Nederlandstalige muziek? Laat ons haar favoriete nummer weten en wie weet staan wij zondag 10 mei op haar stoep om haar toe te zingen.

Opgeven kan tot donderdag 7 mei 16:00. Vrijdag 8 mei laten we aan de gelukkigen weten of ze een zanger op de stoep van moeders kunnen verwachten.

Opgeven kan via www.vegro.nl/serenade
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden