Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Samenwerking Vegro en Roparun maakt koppelbedden in thuissituatie mogelijk!

dinsdag 11 augustus 2020
Voor mensen in een zorgomgeving is samenzijn vaak lastig. Dankzij de koppelbedden van Roparun wordt dit weer mogelijk! Roparun heeft een aantal koppelbedden van Multisleep aan Vegro ter beschikking gesteld, om uit te lenen aan klanten in de thuissituatie. Dit 'logeerbed' is dus bedoeld voor mensen die graag toch samen willen zijn in een zorgomgeving.

Het koppelbed bestaat uit een frame met een speciaal koppelmatras. Door verbreding in het matras sluit die naadloos aan op een hoog-laagbed. Stel het koppelbed in op de juiste hoogte, en maak binnen een handomdraai van een eenpersoons hoog-laagbed een volwaardig tweepersoonsbed!

Als thuiszorgorganisatie kun je bij onze Klantenservice (via 0900 - 288 77 66) een aanvraag doen voor het leveren van een koppelbed aan één van jouw klanten*.

*De klant ontvangt eenmalig een factuur van € 18,25 voor het transport en reinigen van het koppelbed.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden