Eerder nieuws

 • De Vegro thuiszorgwinkels blijven open!
  dinsdag 15 december 2020
  De thuiszorgwinkels van Vegro blijven open. Zoals minister-president Rutte tijdens zijn toespraak aangaf, vallen de thuiszorgwinkels onder de essentiële winkels die open mogen blijven. Dit betekent dat wij doorgaan met onze belangrijkste taak: klanten voorzien van hulpmiddelen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
  Lees verder
 • Vegro is 35 jaar!
  dinsdag 08 september 2020
  In 1985 hees Simone van Veen samen met Corien de Groot de eerste Vegro vlag in Voorschoten, ter ere van de opening van Vegro Verpleegartikelen. Zouden Simone, Corien of de gasten die aanwezig waren ooit gedacht hebben dat nu in 2020 ongeveer 700 medewerkers met veel passie en plezier in de naam van Vegro dagelijks honderden klanten helpen?
  Lees verder
 • Samenwerking Vegro en Roparun maakt koppelbedden in thuissituatie mogelijk!
  dinsdag 11 augustus 2020
  Voor mensen in een zorgomgeving is samenzijn vaak lastig. Dankzij de koppelbedden van Roparun wordt dit weer mogelijk! Roparun heeft een aantal koppelbedden van Multisleep aan Vegro ter beschikking gesteld, om uit te lenen aan klanten in de thuissituatie. Dit 'logeerbed' is dus bedoeld voor mensen die graag toch samen willen zijn in een zorgomgeving.
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vegro en zorgplatform KenniZ gaan samenwerking aan

vrijdag 6 maart 2020
Met trots presenteren wij de samenwerking met zorgplatform KenniZ. KenniZ was al een tijd op zoek naar de juiste expert op het gebied van hulpmiddelen, innovatie, vergoedingen en specifieke scholingen. Want de wereld van hulpmiddelen-inzet is ingewikkeld, en dit wordt alleen maar lastiger met de stijging van zorgvragen. KenniZ vond in Vegro haar partner; een Expertisecentrum die ook de zorgondernemers van kleinschalige woonzorginitiatieven verder wil helpen, mede door kennis te delen en slimme oplossingen te bedenken. 
 
Waaruit bestaat de samenwerking?
Vegro organiseert regelmatig evenementen voor haar klanten. Hier kunnen voortaan ook de KenniZ-leden gebruik van maken. Daarnaast biedt de Vegro Academie een breed pakket aan trainingen voor de zorgprofessionals over verschillende onderwerpen, zoals fysieke belasting, communicatie en wet- en regelgeving. Zo helpt Vegro KenniZ-leden aan de juiste expertise om hun bewoners optimaal te kunnen bedienen en verzorgen.

Maar ook voor Vegro is dit een mooie ontwikkeling. Kenniz matcht namelijk goed met de missie en visie van Vegro. Samen kunnen we de grote stroom van ouderen opvangen, die straks warm - net als thuis - veilig en geborgen wil wonen. Samenwerken is de sleutel!

Dag van de Zorgondernemer
Op donderdag 28 mei organiseert KenniZ de Dag van de Zorgondernemer. Op deze dag staan drie onderwerpen centraal: kracht van de kleinschalige zorg, samenwerken richting de toekomst en het zorgondernemingschap. Je kunt persoonlijk kennismaken met Vegro en Kenniz, en er is tijd en aandacht om jouw vraagstukken te behandelen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten