Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vegro en zorgplatform KenniZ gaan samenwerking aan

vrijdag 6 maart 2020
Met trots presenteren wij de samenwerking met zorgplatform KenniZ. KenniZ was al een tijd op zoek naar de juiste expert op het gebied van hulpmiddelen, innovatie, vergoedingen en specifieke scholingen. Want de wereld van hulpmiddelen-inzet is ingewikkeld, en dit wordt alleen maar lastiger met de stijging van zorgvragen. KenniZ vond in Vegro haar partner; een Expertisecentrum die ook de zorgondernemers van kleinschalige woonzorginitiatieven verder wil helpen, mede door kennis te delen en slimme oplossingen te bedenken. 
 
Waaruit bestaat de samenwerking?
Vegro organiseert regelmatig evenementen voor haar klanten. Hier kunnen voortaan ook de KenniZ-leden gebruik van maken. Daarnaast biedt de Vegro Academie een breed pakket aan trainingen voor de zorgprofessionals over verschillende onderwerpen, zoals fysieke belasting, communicatie en wet- en regelgeving. Zo helpt Vegro KenniZ-leden aan de juiste expertise om hun bewoners optimaal te kunnen bedienen en verzorgen.

Maar ook voor Vegro is dit een mooie ontwikkeling. Kenniz matcht namelijk goed met de missie en visie van Vegro. Samen kunnen we de grote stroom van ouderen opvangen, die straks warm - net als thuis - veilig en geborgen wil wonen. Samenwerken is de sleutel!

Dag van de Zorgondernemer
Op donderdag 28 mei organiseert KenniZ de Dag van de Zorgondernemer. Op deze dag staan drie onderwerpen centraal: kracht van de kleinschalige zorg, samenwerken richting de toekomst en het zorgondernemingschap. Je kunt persoonlijk kennismaken met Vegro en Kenniz, en er is tijd en aandacht om jouw vraagstukken te behandelen.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden