Filters

Eerder nieuws

 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden
  woensdag 26 mei 2021
  Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel sluiten zich aan bij het netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers van Samen voor Woerden! De partijen kwamen met elkaar in contact naar aanleiding van het evenement Rollatorloop Woerden. Een vrolijk en laagdrempelig evenement met muziek en gezelligheid, waarbij ouderen worden aangemoedigd in beweging te komen door een parcours af te leggen. Met rollator, op een loopfiets voor volwassenen of in een rolstoel met een begeleider.
  Lees verder
 • Opening uitleenpunten Breukelen en Amsterdam
  donderdag 01 april 2021
  Vanaf 1 april kan je voor de uitleen van hulpmiddelen ook terecht bij Mango Mobility in Breukelen en in Amsterdam.
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vegro en zorgplatform KenniZ gaan samenwerking aan

vrijdag 6 maart 2020
Met trots presenteren wij de samenwerking met zorgplatform KenniZ. KenniZ was al een tijd op zoek naar de juiste expert op het gebied van hulpmiddelen, innovatie, vergoedingen en specifieke scholingen. Want de wereld van hulpmiddelen-inzet is ingewikkeld, en dit wordt alleen maar lastiger met de stijging van zorgvragen. KenniZ vond in Vegro haar partner; een Expertisecentrum die ook de zorgondernemers van kleinschalige woonzorginitiatieven verder wil helpen, mede door kennis te delen en slimme oplossingen te bedenken. 
 
Waaruit bestaat de samenwerking?
Vegro organiseert regelmatig evenementen voor haar klanten. Hier kunnen voortaan ook de KenniZ-leden gebruik van maken. Daarnaast biedt de Vegro Academie een breed pakket aan trainingen voor de zorgprofessionals over verschillende onderwerpen, zoals fysieke belasting, communicatie en wet- en regelgeving. Zo helpt Vegro KenniZ-leden aan de juiste expertise om hun bewoners optimaal te kunnen bedienen en verzorgen.

Maar ook voor Vegro is dit een mooie ontwikkeling. Kenniz matcht namelijk goed met de missie en visie van Vegro. Samen kunnen we de grote stroom van ouderen opvangen, die straks warm - net als thuis - veilig en geborgen wil wonen. Samenwerken is de sleutel!

Dag van de Zorgondernemer
Op donderdag 28 mei organiseert KenniZ de Dag van de Zorgondernemer. Op deze dag staan drie onderwerpen centraal: kracht van de kleinschalige zorg, samenwerken richting de toekomst en het zorgondernemingschap. Je kunt persoonlijk kennismaken met Vegro en Kenniz, en er is tijd en aandacht om jouw vraagstukken te behandelen.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden