Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vegro en PEC Zwolle starten samenwerking

donderdag 4 februari 2021
Mooi nieuws! Vegro en PEC Zwolle hebben zojuist de handtekeningen gezet onder een overeenkomst voor de komende anderhalf jaar. Vegro wordt daarbij naamgever van de mindervalide-tribune en projectpartner van Regio Zwolle United. 

Roy Vogt, districtsmanager Noordoost bij Vegro : ,"De mens staat bij ons centraal. Daarbij gaan we uit van het positieve en hebben we focus op gezondheid en de vraag wat er wél mogelijk is. Onze naam verbinden aan de mindervalide-tribune van PEC Zwolle past daar perfect bij. Net zoals het projectpartnerschap bij Regio Zwolle United, waarbij onze focus ligt bij het project Old Stars Walking Football.”

Jurian Meijntjes, salesmanager PEC Zwolle: "Wij zijn hartstikke blij met de komst van Vegro. Deze organisatie kiest er bewust voor de maatschappelijke betrokkenheid te tonen via PEC Zwolle en Regio Zwolle United en daar hebben veel mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken profijt van. Namens de club heet ik Vegro van harte welkom en spreek ik de verwachting van een mooie, duurzame samenwerking uit.”  

Over Vegro
Vegro is een winkel voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Met een webwinkel en landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten is Vegro in heel Nederland te vinden, ook in Zwolle. Vegro werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor iedereen veel hulpmiddelen gratis kan lenen. Door service en advies voorop te stellen zorgt Vegro samen met de klant voor hulpmiddelen op maat. Meer informatie is op vegro.nl te vinden.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden