Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Feestelijke opening van onze vernieuwde Vegro zorgwinkel in Tiel

donderdag 30 juni 2022
Eind juni heropende Vegro - in samenwerking met Santé Partners - de zorgwinkel aan de Hertog Reinaldlaan 2-4 in Tiel. Anne-Marie Laeven (bestuurder Santé Partners) mocht het lintje doorknippen. "Mooi dat we onze dienstverlening in een nieuw jasje mogen aanbieden. Vanuit Santé Partners doen we er alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Eigen regie van cliënt en familie staat voorop. Door de expertise van Vegro in hulpmiddelen en de professionele zorg en ondersteuning van ons bieden we inwoners van Tiel wat ze nodig hebben.”

Na een verbouwing van de winkel staat het enthousiaste team weer voor je klaar om je te helpen met je zorgvraag. Als klant krijg je persoonlijke aandacht en deskundig advies. Het nieuwe, unieke Vegro winkelconcept ontzorgt mensen bij het verkrijgen van het juiste hulpmiddel. Vegro heeft een breed assortiment. Variërend van producten die helpen bij het langer zelfstandig thuis wonen en het vergroten van de mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook tijdens de zwangerschap is Vegro er voor jou. In de vernieuwde Vegro zorgwinkel in Tiel staat de beleving centraal.

Kom langs in onze vernieuwde zorgwinkel in Tiel! Onze medewerkers heten jou graag welkom en geven passend advies. Tijdens de openingsmaand in juli profiteer je van hoge kortingen op geselecteerde artikelen, 15% korting op het gehele assortiment en kun je een gratis goodiebag ophalen. Dat wil je niet missen!

Adres 
Hertog Reinaldlaan 2-4 Tiel
 
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:  09.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
Zondag: gesloten


*Deze acties lopen in de Vegro zorgwinkel Tiel. De acties uit deze folder zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden in de zorgwinkel.

Ontdek zorgwinkel Tiel hier
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden