Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Opening uitleenpunten Breukelen en Amsterdam

donderdag 1 april 2021
Vanaf 1 april kan je voor de uitleen van hulpmiddelen ook terecht bij Mango Mobility in Breukelen en in Amsterdam. Wij zijn blij dat we met Mango Mobility twee nieuwe uitleenpunten openen. Mango Mobility en Vegro hebben de handen ineengeslagen om nog meer mensen van de juiste hulpmiddelen te kunnen voorzien.

Mango Mobility en Vegro zorgen er samen voor dat je toegang hebt tot de juiste hulpmiddelen. De medewerkers van Mango Mobility nemen de tijd om te adviseren welke hulpmiddelen het beste passen. Of je nu werkzaam bent in de zorg of zelf een hulpmiddel nodig hebt, wij staan voor je klaar!

De winkels van Vegro en Mango Mobility zijn ook in deze tijd geopend. Je kan zonder afspraak terecht in onze zorgwinkels. Kijk op de winkelpagina van Breukelen of Amsterdam voor de actuele openingstijden.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden