Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Nationale Tulpendag 2022 groot succes!
  zondag 16 januari 2022
  Zaterdag 15 januari was het Nationale Tulpendag. Dit jaar vierden we de vreugde. Met 'Share Happiness' als thema heeft de editie van 2022 een vreugdevolle tint. De tulp staat voor hoop en positiviteit. Vegro ondersteunt dit initiatief door op deze mooie dag verschillende zorginstellingen in Nederland te verrassen, met hoe toepasselijk: tulpen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof

vrijdag 18 februari 2022
Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Zo kunnen we samen nog meer mensen helpen om hen van de juiste hulpmiddelen te voorzien.

Onze collega’s helpen je graag in de winkel om samen de juiste hulpmiddelen te kiezen. We helpen je graag in onze nieuwe winkel! Meer informatie over deze winkel vind je op de winkelpagina van Maastricht Herculeshof.

Adres 
Herculeshof 3
6215 BA Maastricht
 
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:  09.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
Zondag: gesloten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden