Filters

Eerder nieuws

 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden
  woensdag 26 mei 2021
  Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel sluiten zich aan bij het netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers van Samen voor Woerden! De partijen kwamen met elkaar in contact naar aanleiding van het evenement Rollatorloop Woerden. Een vrolijk en laagdrempelig evenement met muziek en gezelligheid, waarbij ouderen worden aangemoedigd in beweging te komen door een parcours af te leggen. Met rollator, op een loopfiets voor volwassenen of in een rolstoel met een begeleider.
  Lees verder
 • Opening uitleenpunten Breukelen en Amsterdam
  donderdag 01 april 2021
  Vanaf 1 april kan je voor de uitleen van hulpmiddelen ook terecht bij Mango Mobility in Breukelen en in Amsterdam.
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof

vrijdag 18 februari 2022
Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Zo kunnen we samen nog meer mensen helpen om hen van de juiste hulpmiddelen te voorzien.

Onze collega’s helpen je graag in de winkel om samen de juiste hulpmiddelen te kiezen. We helpen je graag in onze nieuwe winkel! Meer informatie over deze winkel vind je op de winkelpagina van Maastricht Herculeshof.

Adres 
Herculeshof 3
6215 BA Maastricht
 
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:  09.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
Zondag: gesloten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden