Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Verstuur een gratis kaartje met Omapost

donderdag 26 maart 2020
Vegro stelt samen met Omapost 2000 gratis ansichtkaarten beschikbaar. Hiermee steken we samen risicogroepen, zoals kwetsbare ouderen, maar ook hardwerkende professionals met vitale beroepen, een hart onder de riem. Via het speciale online portal kan iedereen gratis een persoonlijke kaart versturen naar zijn of haar opa, oma, vriend, familielid of kennis.  

Als Expertisecentrum op het gebied van hulpmiddelen, hebben wij een belangrijke maatschappelijke rol. We werken nauw samen met zorginstellingen, waar zorgprofessionals dagelijks contact hebben met mensen die nu in de risicogroep vallen. Voor die groepen wilden we iets doen en daarom slaan Vegro en Omapost de handen inéén.

Bij het versturen van de kaarten wordt extra rekening gehouden met hygiëne. Ondanks dat de risico’s van verspreiding van het coronavirus via post en pakketten klein is, neemt Omapost de nodige voorzorgsmaatregelen om verdere besmetting te voorkomen. Alle kaartjes worden dus veilig verstuurd.

De actie loopt totdat de 2000 kaarten verstuurd zijn. Daarna is het natuurlijk ook nog mogelijk om kaarten te versturen, maar wordt het normale tarief gerekend. Je kunt een kaart versturen via http://vegro.omapost.nl.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden