Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Mobiliteitsweken bij Vegro! tot 20% korting op mobiliteitsproducten

maandag 10 mei 2021
Mobiliteitsweken bij Vegro wegens succes verlengd tot en met 30 juni! 
 
Ga je er graag op uit? Dan wil jij niet worden tegengehouden door problemen met jouw mobiliteit. En gelukkig hoeft dat ook niet! Er zijn namelijk verschillende middelen die jou kunnen ondersteunen, zodat jij nog zoveel mogelijk van jouw vrijheid kan genieten. Denk dan aan rollators, scootmobielen of rolstoelen. Zo kan jij toch weer comfortabel en veilig op pad!

Van maandag 10 mei t/m zaterdag 19 juni krijg je 15% korting op alle scootmobielen en 20% korting op alle rollators. In de Vegro zorgwinkel kan je zonder afspraak langskomen en vind je verschillende hulpmiddelen die de perfecte ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat je comfortabel, gemakkelijk en veilig op pad kunt. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kun je bij ons kiezen uit verschillende hulpmiddelen die jouw mobiliteit vergroten. Waar ga jij als eerste naartoe?
 
 Advies door heel Nederland 
 Vegro adviseert je graag in onze zorgwinkels, online of via een adviseur aan huis.
 Kijk op vegro.nl/onze-winkels voor jouw dichtstbijzijnde zorgwinkel. Of maak een afspraak met een adviseur aan huis via 0900 - 288 77 66
 
 * Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Deze acties lopen in onze webwinkel, bij jou thuis en in de Vegro zorgwinkel van 10 mei t/m 30 juni 2021. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden