Filters

Eerder nieuws

 • De Vegro thuiszorgwinkels blijven open!
  dinsdag 15 december 2020
  De thuiszorgwinkels van Vegro blijven open. Zoals minister-president Rutte tijdens zijn toespraak aangaf, vallen de thuiszorgwinkels onder de essentiële winkels die open mogen blijven. Dit betekent dat wij doorgaan met onze belangrijkste taak: klanten voorzien van hulpmiddelen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
  Lees verder
 • Vegro is 35 jaar!
  dinsdag 08 september 2020
  In 1985 hees Simone van Veen samen met Corien de Groot de eerste Vegro vlag in Voorschoten, ter ere van de opening van Vegro Verpleegartikelen. Zouden Simone, Corien of de gasten die aanwezig waren ooit gedacht hebben dat nu in 2020 ongeveer 700 medewerkers met veel passie en plezier in de naam van Vegro dagelijks honderden klanten helpen?
  Lees verder
 • Samenwerking Vegro en Roparun maakt koppelbedden in thuissituatie mogelijk!
  dinsdag 11 augustus 2020
  Voor mensen in een zorgomgeving is samenzijn vaak lastig. Dankzij de koppelbedden van Roparun wordt dit weer mogelijk! Roparun heeft een aantal koppelbedden van Multisleep aan Vegro ter beschikking gesteld, om uit te lenen aan klanten in de thuissituatie. Dit 'logeerbed' is dus bedoeld voor mensen die graag toch samen willen zijn in een zorgomgeving.
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Maatregelen Vegro Coronavirus

vrijdag 13 maart 2020
Gisteren heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Omdat Vegro landelijk werkt en een netwerk van thuiszorgwinkels en uitleenpunten heeft, informeren wij graag over de maatregelen die wij hebben genomen.

Uitgangspunt: we volgen de adviezen van het RIVM
Ons uitgangspunt is dat wij de adviezen en maatregelen van het RIVM opvolgen. Een interne werkgroep houdt de actuele situatie doorlopend in de gaten. Waar nodig kan de werkgroep direct actie ondernemen, zowel intern binnen onze organisatie, als extern voor onze klanten. Ook zorgt de werkgroep voor de communicatie naar onze medewerkers en klanten.

Wat merk je hiervan?
Hopelijk merk je hier weinig van. Wij doen namelijk ons uiterste best om onze dienstverlening zoveel mogelijk zoals normaal uit te voeren. Maar het kan voorkomen dat artikelen een langere levertijd krijgen. Ook kan het gebeuren dat wij te maken krijgen met een verminderde bezetting op bepaalde plekken in de organisatie. Uiteraard zullen wij de eventuele hinder tot een minimum beperken.

Wat mag je van ons verwachten?
Van ons kun je verwachten dat wij onze hulpmiddelen met grote zorg reinigen en desinfecteren. Coronavirussen verspreiden zich via mensen en dieren. Buiten het lichaam kunnen ze niet goed overleven. Het risico op overdracht van het COVID-19 virus via hulpmiddelen is dan ook zeer klein.

Daarnaast mag je van ons verwachten dat onze medewerkers de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM in acht nemen. Wij zullen dan ook geen handen schudden en het fysieke contact tot een minimum beperken. Onze medewerkers in de buitendienst zijn daarnaast uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals desinfectiegel en handschoenen.

Wat vragen we van jou?
Heb je een hulpmiddel van Vegro en is er sprake- of een vermoeden van een Coronabesmetting? Dan vragen wij je om dit aan ons door te geven. Op die manier kunnen wij passende maatregelen nemen als er een reparatie, levering of inname moet plaatsvinden.

Ben je zorgprofessional? Dan vragen wij je om zoveel mogelijk de aanvragen via een van onze digitale bestelkanalen te doen. Wij hebben de volgende bestelkanalen ter beschikking:
Wanneer je een vraag hebt of specifieke informatie zoekt, dan verzoeken wij je om jouw vraag via de chatfunctie te stellen. Je vindt onze chatfunctie via onze website of de bestelapp.

Bij voorbaat dank voor de medewerking en het begrip.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten