Eerder nieuws

 • Hulpmiddelencentrum failliet
  vrijdag 03 april 2020
  Vandaag, 3 april 2020, is bekend geworden dat Hulpmiddelencentrum (HMC) failliet is verklaard.

  HMC heeft zich altijd ingezet om de klant boven alles te zetten en de zorgkosten zo laag mogelijk te houden. Onder moeilijke marktomstandigheden hebben de 400 medewerkers van HMC iedere dag hard gewerkt om de levering van hulpmiddelen aan hun klanten door te laten gaan.
  Lees verder
 • Gratis verzending op het koopassortiment
  maandag 30 maart 2020
  Profiteer nú van gratis verzending op het gehele koopassortiment. Bestel jouw (zorg)hulpmiddelen gemakkelijk, snel en veilig bij Vegro.
  Lees verder
 • Verstuur een gratis kaartje met Omapost
  donderdag 26 maart 2020
  Vegro stelt samen met Omapost 2000 gratis ansichtkaarten beschikbaar. Hiermee steken we samen risicogroepen, zoals kwetsbare ouderen, maar ook hardwerkende professionals met vitale beroepen, een hart onder de riem. Via het speciale online portal kan iedereen gratis een persoonlijke kaart versturen naar zijn of haar opa, oma, vriend, familielid of kennis.  
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Maatregelen Vegro Coronavirus

vrijdag 13 maart 2020
Gisteren heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Omdat Vegro landelijk werkt en een netwerk van thuiszorgwinkels en uitleenpunten heeft, informeren wij graag over de maatregelen die wij hebben genomen.

Uitgangspunt: we volgen de adviezen van het RIVM
Ons uitgangspunt is dat wij de adviezen en maatregelen van het RIVM opvolgen. Een interne werkgroep houdt de actuele situatie doorlopend in de gaten. Waar nodig kan de werkgroep direct actie ondernemen, zowel intern binnen onze organisatie, als extern voor onze klanten. Ook zorgt de werkgroep voor de communicatie naar onze medewerkers en klanten.

Wat merk je hiervan?
Hopelijk merk je hier weinig van. Wij doen namelijk ons uiterste best om onze dienstverlening zoveel mogelijk zoals normaal uit te voeren. Maar het kan voorkomen dat artikelen een langere levertijd krijgen. Ook kan het gebeuren dat wij te maken krijgen met een verminderde bezetting op bepaalde plekken in de organisatie. Uiteraard zullen wij de eventuele hinder tot een minimum beperken.

Wat mag je van ons verwachten?
Van ons kun je verwachten dat wij onze hulpmiddelen met grote zorg reinigen en desinfecteren. Coronavirussen verspreiden zich via mensen en dieren. Buiten het lichaam kunnen ze niet goed overleven. Het risico op overdracht van het COVID-19 virus via hulpmiddelen is dan ook zeer klein.

Daarnaast mag je van ons verwachten dat onze medewerkers de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM in acht nemen. Wij zullen dan ook geen handen schudden en het fysieke contact tot een minimum beperken. Onze medewerkers in de buitendienst zijn daarnaast uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals desinfectiegel en handschoenen.

Wat vragen we van jou?
Heb je een hulpmiddel van Vegro en is er sprake- of een vermoeden van een Coronabesmetting? Dan vragen wij je om dit aan ons door te geven. Op die manier kunnen wij passende maatregelen nemen als er een reparatie, levering of inname moet plaatsvinden.

Ben je zorgprofessional? Dan vragen wij je om zoveel mogelijk de aanvragen via een van onze digitale bestelkanalen te doen. Wij hebben de volgende bestelkanalen ter beschikking:
Wanneer je een vraag hebt of specifieke informatie zoekt, dan verzoeken wij je om jouw vraag via de chatfunctie te stellen. Je vindt onze chatfunctie via onze website of de bestelapp.

Bij voorbaat dank voor de medewerking en het begrip.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten