Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Maatregelen Vegro Coronavirus

vrijdag 13 maart 2020
Gisteren heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Omdat Vegro landelijk werkt en een netwerk van thuiszorgwinkels en uitleenpunten heeft, informeren wij graag over de maatregelen die wij hebben genomen.

Uitgangspunt: we volgen de adviezen van het RIVM
Ons uitgangspunt is dat wij de adviezen en maatregelen van het RIVM opvolgen. Een interne werkgroep houdt de actuele situatie doorlopend in de gaten. Waar nodig kan de werkgroep direct actie ondernemen, zowel intern binnen onze organisatie, als extern voor onze klanten. Ook zorgt de werkgroep voor de communicatie naar onze medewerkers en klanten.

Wat merk je hiervan?
Hopelijk merk je hier weinig van. Wij doen namelijk ons uiterste best om onze dienstverlening zoveel mogelijk zoals normaal uit te voeren. Maar het kan voorkomen dat artikelen een langere levertijd krijgen. Ook kan het gebeuren dat wij te maken krijgen met een verminderde bezetting op bepaalde plekken in de organisatie. Uiteraard zullen wij de eventuele hinder tot een minimum beperken.

Wat mag je van ons verwachten?
Van ons kun je verwachten dat wij onze hulpmiddelen met grote zorg reinigen en desinfecteren. Coronavirussen verspreiden zich via mensen en dieren. Buiten het lichaam kunnen ze niet goed overleven. Het risico op overdracht van het COVID-19 virus via hulpmiddelen is dan ook zeer klein.

Daarnaast mag je van ons verwachten dat onze medewerkers de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM in acht nemen. Wij zullen dan ook geen handen schudden en het fysieke contact tot een minimum beperken. Onze medewerkers in de buitendienst zijn daarnaast uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals desinfectiegel en handschoenen.

Wat vragen we van jou?
Heb je een hulpmiddel van Vegro en is er sprake- of een vermoeden van een Coronabesmetting? Dan vragen wij je om dit aan ons door te geven. Op die manier kunnen wij passende maatregelen nemen als er een reparatie, levering of inname moet plaatsvinden.

Ben je zorgprofessional? Dan vragen wij je om zoveel mogelijk de aanvragen via een van onze digitale bestelkanalen te doen. Wij hebben de volgende bestelkanalen ter beschikking:
Wanneer je een vraag hebt of specifieke informatie zoekt, dan verzoeken wij je om jouw vraag via de chatfunctie te stellen. Je vindt onze chatfunctie via onze website of de bestelapp.

Bij voorbaat dank voor de medewerking en het begrip.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden