Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Gewijzigde openingsdagen winkel Almelo

donderdag 25 juli 2019
Vanaf maandag 29 juli is winkel Almelo voortaan 3 dagen per week geopend. Te weten op: dinsdag, donderdag en zaterdag. De openingstijden blijven op deze dagen ongewijzigd:
 • dinsdag en donderdag: 09.00-17.30 uur
 • zaterdag: 10.00-16.00 uur
In winkel Almelo vindt u een ruim assortiment van onder andere loophulpmiddelen, ADL-hulpmiddelen, maar ook kraamartikelen en borstvoedingssystemen. Op de dagen dat winkel Almelo is gesloten (m.u.v. zondag) kunt u terecht in onze winkel in Deventer of Enschede. Per 1 september sluit winkel Almelo definitief.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden