Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Eropuit weken bij Vegro! 15% korting op alle rollators, wandelstokken en scootmobielen

maandag 16 mei 2022
Het is lente! Hoog tijd om eropuit te gaan. Maar wat nu als jij jezelf niet goed kunt verplaatsen? Goed nieuws: Vegro heeft hiervoor veel verschillende oplossingen, en die zijn nu extra voordelig! Met een rollator, wandelstok of scootmobiel krijg jij jouw mobiliteit, en dus zelfstandigheid terug. Ga deze lente en zomer dus lekker op pad!

Vanaf 16 mei tot en met 26 juni 2022 krijg je 15% korting op alle rollators, wandelstokken en scootmobielen in ons assortiment*

Voor ieder wat wils 


Iedereen is anders en heeft andere wensen. Waar de één genoeg heeft aan een wandelstok voor extra ondersteuning, heeft de ander een rollator nodig om goed in evenwicht te blijven. Voor langere afstanden is voor sommige misschien een scootmobiel weer de beste keuze. Maar één ding staat vast: al onze mobiliteitshulpmiddelen helpen jou om veiliger op pad te gaan, zelfstandig te zijn en langere afstanden af te leggen.

*jouw mobiliteitshulpmiddel koop je makkelijk en veilig online in onze webwinkel, kom langs in één van onze zorgwinkels door heel het land of maak een gratis afspraak met de adviseur aan huis.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden