Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Decemberacties in Vegro zorgwinkels in Rotterdam!

woensdag 1 december 2021
Ben jij of is jouw dierbare op zoek naar een weegschaal, bloeddrukmeter of ander meetapparatuur? De hele maand december krijg je 20% korting op al het meetapparatuur in Vegro zorgwinkel Rotterdam.

En er zijn nog meer eindejaarsknallers! Zo krijg je 15% korting op het volledige assortiment sta-opstoelen. Dus kom naar de Vegro zorgwinkel in Rotterdam, laat je adviseren en profiteer direct!*

* Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Deze actie loopt in alle Vegro zorgwinkels in Rotterdam van 1 t/m 31 december 2021. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden