Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Disability Darts event verplaatst

woensdag 6 mei 2020

Disability Darts event verplaatst


De Hague European Championships Disability Darts zou dit jaar van 8 tot en met 10 mei plaatsvinden, maar kan door de huidige situatie helaas niet doorgaan. Als hoofdsponsor van dit prachtige evenement vinden wij dat natuurlijk heel jammer.

Maar er is goed nieuws: het Disability Darts evenement is verplaatst! Van 16 tot en met 18 oktober ben je van harte welkom in het Leonardo Royal Hotel in Den Haag. We hopen je daar te zien!  

Gratis aanmelden kan hier 👉 vthecdd.nl

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden