Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Dag van de Mantelzorg

maandag 18 oktober 2021
Welke mantelzorger gun jij een verwenpakket?
Mantelzorgers zijn onzichtbare helden. Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Hun zorg mag gezien worden en verdient waardering. Daarom zet Vegro hen samen met meerder partners in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg.

Vanaf 18 oktober kan jij via deze pagina óf in de Vegro zorgwinkel een mantelzorger aandragen die volgens jou recht heeft op een exclusief verwenpakket. Het verwenpakket kan van woensdag 10 t/m zaterdag 13 november 2021 worden afgehaald in de Vegro zorgwinkel.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden