Eerder nieuws

 • De Vegro thuiszorgwinkels blijven open!
  dinsdag 15 december 2020
  De thuiszorgwinkels van Vegro blijven open. Zoals minister-president Rutte tijdens zijn toespraak aangaf, vallen de thuiszorgwinkels onder de essentiële winkels die open mogen blijven. Dit betekent dat wij doorgaan met onze belangrijkste taak: klanten voorzien van hulpmiddelen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
  Lees verder
 • Vegro is 35 jaar!
  dinsdag 08 september 2020
  In 1985 hees Simone van Veen samen met Corien de Groot de eerste Vegro vlag in Voorschoten, ter ere van de opening van Vegro Verpleegartikelen. Zouden Simone, Corien of de gasten die aanwezig waren ooit gedacht hebben dat nu in 2020 ongeveer 700 medewerkers met veel passie en plezier in de naam van Vegro dagelijks honderden klanten helpen?
  Lees verder
 • Samenwerking Vegro en Roparun maakt koppelbedden in thuissituatie mogelijk!
  dinsdag 11 augustus 2020
  Voor mensen in een zorgomgeving is samenzijn vaak lastig. Dankzij de koppelbedden van Roparun wordt dit weer mogelijk! Roparun heeft een aantal koppelbedden van Multisleep aan Vegro ter beschikking gesteld, om uit te lenen aan klanten in de thuissituatie. Dit 'logeerbed' is dus bedoeld voor mensen die graag toch samen willen zijn in een zorgomgeving.
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Black Friday korting bij Vegro

maandag 23 november 2020
Kun jij ook niet wachten tot Black Friday? Aanstaande vrijdag, 27 november 2020, is het zover. 24 uur lang kun jij tegen bodemprijzen die producten bestellen waar je misschien al een tijdje naar zoekt.

Bijvoorbeeld een hometrainer? Ideaal om voldoende in beweging te blijven en dat vanuit je eigen huis. Of kies je voor de SimPhone? Dé smartphone voor senioren! Liever een tabblad? Kies dan voor de SimTab! De menustructuur bij deze tablet is geheel naar eigen wens aan te passen. En wat denk je van de TOPRO Troja 5G rollator? Deze allround rollator is sinds vorige week verkrijgbaar. Je kunt dus één van de eerste zijn die eropuit gaat met deze ‘slanke’ rollator! Of kies iets leuks uit het door ons speciaal samengestelde langer thuis cadeauassortiment. Leuk voor jou, maar ook om cadeau te geven tijdens de december feestmaand die bijna begint. Hoewel de feestdagen anders verlopen dan normaal blijft het geven van cadeaus leuk!

Ook worden alle bestellingen tot en met 31 december 2020 gratis thuisbezorgd! Bekijk ons volledige assortiment van hulpmiddelen.

Lees meer over de Black Friday korting bij Vegro.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten