Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Black Friday korting bij Vegro

maandag 23 november 2020
Kun jij ook niet wachten tot Black Friday? Aanstaande vrijdag, 27 november 2020, is het zover. 24 uur lang kun jij tegen bodemprijzen die producten bestellen waar je misschien al een tijdje naar zoekt.

Bijvoorbeeld een hometrainer? Ideaal om voldoende in beweging te blijven en dat vanuit je eigen huis. Of kies je voor de SimPhone? Dé smartphone voor senioren! Liever een tabblad? Kies dan voor de SimTab! De menustructuur bij deze tablet is geheel naar eigen wens aan te passen. En wat denk je van de TOPRO Troja 5G rollator? Deze allround rollator is sinds vorige week verkrijgbaar. Je kunt dus één van de eerste zijn die eropuit gaat met deze ‘slanke’ rollator! Of kies iets leuks uit het door ons speciaal samengestelde langer thuis cadeauassortiment. Leuk voor jou, maar ook om cadeau te geven tijdens de december feestmaand die bijna begint. Hoewel de feestdagen anders verlopen dan normaal blijft het geven van cadeaus leuk!

Ook worden alle bestellingen tot en met 31 december 2020 gratis thuisbezorgd! Bekijk ons volledige assortiment van hulpmiddelen.

Lees meer over de Black Friday korting bij Vegro.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden