Filters

Eerder nieuws

 • Opening zorgwinkel Den Haag Betje Wolffstraat
  maandag 01 augustus 2022
  Eind juli heeft Vegro weer een vernieuwde zorgwinkel geopend. Kom naar onze winkel op de Betje Wolffstraat in Den Haag, geniet van de nieuwe sfeer en ontvang in de maand augustus minstens 15% korting. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
 • Betaalbaar aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers in Gouda
  woensdag 20 april 2022
  Vanaf nu haal je na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto op bij de Vierstroom/Vegro Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.
  Lees verder
 • Feestelijke opening zorgwinkel Maastricht Herculeshof
  vrijdag 18 februari 2022
  Op 3 februari heeft Vegro de tweede zorgwinkel in Maastricht officieel geopend. Vanuit Envida werd door Judith Mertens (directeur Wijkzorg) het lintje doorgeknipt. Wij zijn blij met deze nieuwe winkel. Kom snel een kijkje nemen!
  Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

15% korting op alle sta-opstoelen bij Vegro

maandag 14 maart 2022
Heb je moeite met opstaan vanuit je stoel? Of last van zit- of rugklachten? Een sta-opstoel biedt uitkomst! Je zit er heerlijk comfortabel op en je zult merken: het opstaan en zitten gaat zoveel makkelijker. In ons assortiment vind je veel verschillende sta-opstoelen.

Vanaf 14 maart tot en met 10 april krijg je 15% korting op alle sta-opstoelen in ons assortiment.

De adviseur aan huis helpt jou


We begrijpen maar al te goed dat het lastig is om te bepalen welke sta-opstoel het beste is voor jou. En dat je misschien met veel vragen zit. Een adviseur aan huis helpt jou hierbij. Volledig gratis en vrijblijvend bij jou thuis. Onze expert neemt ook een aantal verschillende sta-opstoelen mee, zodat jij deze gelijk kunt uitproberen in je eigen omgeving. Maak makkelijk en snel online een afspraak met de adviseur aan huis. Of kom proefzitten in één van onze zorgwinkels (met uitzondering van de ziekenhuiswinkels) verspreid door heel het land.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden