Nieuwe Meander Winkel Brunssum opent toch op 18 april

donderdag 14 april 2016

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving opent de nieuwe Meander Winkel Brunssum aan de Prins Hendriklaan 376 haar deuren toch op maandag 18 april. De huidige vestiging in Brunssum aan de Rumpenerstraat 4a is geopend tot en met vrijdag 15 april. De nieuwe locatie in het centrum van Brunssum is gevestigd in MIJN, Centrum voor Medische Zorg. Het nieuwe Zorgcentrum telt meerdere zorgaanbieders zoals een huisartsenpraktijk met apotheek, een fysiotherapeut, een verloskundigenpraktijk, een praktijk voor ergotherapie en natuurlijk de Meander Winkel.

Het zorgcentrum bevindt zich in het centrum, is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen. De nieuwe Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De vestiging in Brunssum aan de Rumpenerstraat 4a is geopend tot en met vrijdag 15 april. Zaterdag 16 april kunt u tijdelijk terecht bij de Meander Winkel Kerkrade, Kapellaan 11a.

Soms is praktische ondersteuning thuis welkom. Goede hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. De Meander Winkel heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn. Van babyartikelen tot bloeddrukmeters, hometrainers, sta-op-stoelen, krukken, rolstoelen en looprekken tot een elektrisch hoog-laag bed. In de Meander Winkel kunt u artikelen kopen op het gebied van zorg en welzijn of gewoon binnenlopen voor advies, informatie en voor het afhalen van uitleenartikelen.

Leden van Meander ontvangen in de Meander Winkel 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Alle leden van Meander kunnen ook kosteloos krukken en looprekken lenen.

De Meander Winkel is ontstaan uit een samenwerking tussen Meander en Vegro. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)