Nieuwe locatie Thuiszorgwinkel Dordrecht!

woensdag 10 december 2014

Op maandag 22 december opent Vegro een nieuwe locatie van Thuiszorgwinkel Dordrecht. Deze winkel, te vinden op Admiraalsplein 14, is ter vervanging van de winkel op Dalmeyerplein 80. Deze winkel sluit op zaterdag 20 december haar deuren. Vanaf 1 januari 2015 sluit ook het uitleenpunt aan de Brouwersdijk 2 in Dordrecht. Heeft u in de afgelopen periode een product geleend in één van deze twee locaties? Dan kunt u aan de Admiraalsplein 14 terecht voor het retourneren van het product. De nieuwe winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur én op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bij de Thuiszorgwinkel kunt u nog altijd terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet (lid zijn is niet nodig, wel een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt). Maar ook voor het huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten. Denk hierbij aan loophulpmiddelen, (rol-)stoelen, handige hulpmiddelen, sportartikelen en artikelen voor aanstaande en jonge ouders. De winkel is een uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap.

Voor informatie over het lenen, huren en kopen van artikelen kunt u bellen met de klantenservice 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of kijk op www.vegro.info.

8.5
607 Thuiswinkel reviews

Snel leverbaar, aflevering op een ander adres mogelijk

17-1-2018 13:47:30 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)