Nieuwe locatie: Thuiszorgwinkel Almere in het Flevoziekenhuis

dinsdag 06 oktober 2015

Thuiszorgwinkel Almere heeft per maandag 5 oktober een nieuwe locatie geopend. Naast de winkels aan de Randstad en de Reykjavikstraat is dit onze derde winkel in de stad Almere. Het nieuwe pand is gevestigd in het Flevoziekenhuis aan de Hospitaalweg 1. Naast de bestaande locaties is dit een mooie toevoeging, een perfecte combinatie, een ziekenhuis en thuiszorgwinkel onder één dak.

Bij de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet (lid zijn is niet nodig, wel een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt en ophaalt). Maar ook voor het huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten. Denk hierbij aan loophulpmiddelen, (rol-)stoelen, handige hulpmiddelen, sportartikelen en artikelen voor aanstaande en jonge ouders.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel 0800 – 2 88 77 66 (gratis).

8.4
658 Thuiswinkel reviews

Zeer vriendelijke en prettige behandeling

E.Dubbeld 21-2-2018 12:58:00 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)