Nieuw! Thuiszorgwinkel Zwijndrecht

vrijdag 14 mei 2010


Zaterdag 15 mei opent Thuiszorgwinkel Zwijndrecht haar deuren.

De Thuiszorgwinkel van Opmaat in samenwerking met Vegro Verpleegartikelen is gevestigd aan de Passage 4-6 in Zwijndrecht. Het uitleenpunt van Opmaat op de Noordweg komt hiermee met ingang van deze datum te vervallen. Bij Thuiszorgwinkel Zwijndrecht kunt u terecht voor GRATIS uitleen, verhuur en verkoop van een groot scala aan hulpmiddelen en wellness artikelen. De praktijk wijst uit dat veel mensen in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Dit kan zijn door fysieke beperkingen door ouderdom, blessures of zwangerschap. Thuiszorgwinkel Zwijndrecht biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, stoelen en rolstoelen, loophulpmiddelen en diverse wellness producten (hometrainer, massagekussen, weegschaal, etc) behoren tot het brede assortiment.
Het adres van Thuiszorgwinkel Zwijndrecht is Passage 4-6, 3331 CM te Zwijndrecht. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)