Nieuw! Thuiszorgwinkel Stadskanaal

donderdag 02 december 2010
Nieuw! Thuiszorgwinkel Stadskanaal

Thuiszorgwinkel Stadskanaal opent op maandag 6 december haar deuren. De Thuiszorgwinkel van Vegro Verpleegartikelen in samenwerking met Thuiszorg Groningen is de tweede Thuiszorgwinkel in de provincie Groningen.

U kunt bij Thuiszorgwinkel Stadskanaal terecht voor GRATIS uitleen, verhuur en verkoop van een groot scala aan hulpmiddelen en wellness artikelen. De praktijk wijst uit dat veel mensen in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Dit kan zijn door fysieke beperkingen door ouderdom, blessures of zwangerschap. Thuiszorgwinkel Stadskanaal biedt een breed assortiment om het leven zo prettig mogelijk te maken waaronder handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, stoelen en rolstoelen, loophulpmiddelen en wellness producten zoals een hometrainer, massagekussen en weegschaal.

Vanaf nu zal de uitleen van Thuiszorg Groningen verplaatst worden naar de nieuwe Thuiszorgwinkel. Het team verpleging/verzorging blijft wel gehuisvest op de locatie aan de Blokwieke 4 te Stadskanaal.

Het adres van de nieuwe Thuiszorgwinkel is Beneluxlaan 2C, 9501 CT te Stadskanaal. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het gratis telefoonnummer
0800-2 88 77 66. U kunt ook kijken op www.thuiszorggroningen.nl

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)