Nieuw! Thuiszorgwinkel Groningen

dinsdag 13 juli 2010
De Thuiszorgwinkel van Vegro Verpleegartikelen in samenwerking met Thuiszorg Groningen is gevestigd aan de Rademarkt 8 in Groningen.

Nu geopend! Thuiszorgwinkel Groningen
Zaterdag 17 juli opent Thuiszorgwinkel Groningen haar deuren. De Thuiszorgwinkel van Vegro Verpleegartikelen in samenwerking met Thuiszorg Groningen is gevestigd aan de Rademarkt 8 in Groningen.


Bij Thuiszorgwinkel Groningen kunt u terecht voor GRATIS uitleen, verhuur en verkoop van een groot scala aan hulpmiddelen en wellness artikelen. De praktijk wijst uit dat veel mensen in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Dit kan zijn door fysieke beperkingen door ouderdom, blessures of zwangerschap. Thuiszorgwinkel Groningen biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, stoelen en rolstoelen, loophulpmiddelen en diverse wellness producten (hometrainer, massagekussen, weegschaal, etc) behoren tot het brede assortiment.

Het adres van Thuiszorgwinkel Groningen is Rademarkt 8, 9711 CV te Groningen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-2 88 77 66. U kunt ook kijken op www.thuiszorggroningen.nl

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)