Nieuw! STMR Thuiszorgwinkel in Culemborg

maandag 24 november 2014

Vanaf maandag 17 november 2014 heeft de STMR Thuiszorgwinkel op Markt 53 te Culemborg haar deuren geopend. 

De officiële opening van de STMR Thuiszorgwinkel in Culemborg is op zaterdag 13 december 2014. Burgemeester Van Schelven komt de winkel officieel openen. Er staat die dag een koek-en-zopie kraam klaar en voor iedere bezoeker is er een goodiebag! Daarnaast kunnen bezoekers tussen 11.00 en 15.00 uur deelnemen aan diverse gratis activiteiten. U bent van harte welkom!

Sluiting uitleenpunt Culemborg
Met de opening van deze nieuwe winkel sluit het uitleenpunt aan de Meerlaan 16 te Culemborg vanaf maandag 1 december 2014. Naast de winkel in Culemborg kunnen klanten ook terecht in één van de volgende winkels:
- STMR Thuiszorgwinkel Leerdam; Vlietskant 49, 4141 CK Leerdam
- STMR Thuiszorgwinkel Tiel; Hertog Reinaldlaan 2-4, 4001 RC Tiel

Indien u in de afgelopen periode een product heeft geleend in het uitleenpunt kunt u eveneens bij bovenstaande locaties terecht voor het retourneren van dit product. De winkels zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het kan... zelfstandig!
Bij de STMR Thuiszorgwinkel kunt terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet (vergeet niet een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt mee te nemen). Maar ook voor het huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten. Denk hierbij aan loophulpmiddelen, (rol-)stoelen, handige hulpmiddelen, sportartikelen en artikelen voor aanstaande en jonge ouders. De winkel is een uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap.

De STMR Thuiszorgwinkel is ontstaan uit een samenwerking tussen STMR en Vegro.

8.5
569 Thuiswinkel reviews

helemaal tevreden

Janny 17-12-2017 09:25:55 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)