Nieuw! Spreekuren voor therapeutische kousen in Gezondheid en Zorgwinkel Voorburg

vrijdag 01 augustus 2014

Florence en Vegro starten in samenwerking met Livit Orthopedie spreekuren voor therapeutische elastische kousen in de Gezondheid en Zorgwinkel te Voorburg. Het spreekuur is bedoeld voor mensen die kousen nodig hebben of informatie willen hebben over de mogelijkheden van therapeutisch elastische kousen. Naast spreekuren in de Thuiszorgwinkels in Katwijk, Leiderdorp, Amsterdam en Haarlem kunt u vanaf 7 augustus ook op het volgende adres terecht:

* Florence Gezondheid en Zorgwinkel, Koningin Julianalaan 40-41: om de week op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur (even weken)

Bij vermoeide, gezwollen, pijnlijke of tintelende benen kunnen elastische kousen een aangename oplossing bieden. De klachten worden meestal veroorzaakt door stoornissen in de bloedsomloop. Een verminderde bloedsomloop vergroot de kans op oedeem en spataderen. Elastische kousen geven druk waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Uw klachten zullen daardoor verminderen en verdere problemen voorkomen. Heeft u pijnlijke of vermoeide benen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor één van de bovengenoemde spreekuren via het nummer 088 - 245 2000. Denkt u eraan een verwijzing van uw huisarts mee te nemen?

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)