Nieuw: Rollz Flex, de shopper rollator

maandag 29 februari 2016

Met trots presenteren wij u de Rollz Flex. Dit is dé ultieme rollator voor iedereen die graag eropuit gaat. Winkelen in het centrum of een bezoekje aan de wekelijkse markt wordt weer een comfortabele belevenis. Niet voor niets wordt het ook wel de 'shopper' rollator genoemd.

De veelzijdige duwbeugel gebruikt u, hoe u dat wilt. Hierbij heeft u de keuze uit maar liefst vier opties; omhoog, half of helemaal naar voren gekanteld of juist naar u toe gekanteld. Arjan Muis, ceo van Rollz International zegt hierover: ''We wilden een slimme rollator ontwerpen, die zich aanpast aan de situatie, het gebruik en de benodigde stabiliteit.'' Hij vervolgt: ''Toen we gingen nadenken over de Rollz Flex wisten we direct dat we de lat een stuk hoger gingen leggen op het gebied van rollators. Je moet je gelukkig en trots voelen achter deze rollator, dat was het idee. En dat is precies wat er gebeurt.''

De Rollz Flex wordt inclusief tas geleverd. Hierbij heeft u de keuze uit 2 kleuren denim / grijs of paars. De tas heeft een inhoud van 25 liter en is hiermee ontzettend groot. Perfect, om al uw aankopen gemakkelijk mee te nemen!

Verkrijgbaar vanaf begin april. Wilt u alvast een voorbestelling doen? Dat is mogelijk! Klik hier en bestel de Rollz Flex. Zodra de rollator / shopper leverbaar is wordt er contact met u opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak.

8.5
610 Thuiswinkel reviews

Goede en snelle service. De medewerkers denken goed mee.

jet 18-1-2018 18:52:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)