Nieuw bij Vegro: stijlvolle scootmobielen

maandag 12 juni 2017

Vegro presenteert met trots: de OrionPRO en CometPRO scootmobiel. Twee nieuwe scooters die u comfortabel, veilig en in stijl naar uw bestemming brengen. 

OrionPRO
De OrionPRO is de perfecte scootmobiel als u hogere eisen stelt. Deze krachtige uitvoering van het standaard model (OrionMETRO), biedt u uiteraard het bekende comfort, betrouwbaarheid en veiligheid. Maar ook: een krachtigere motor, grote 12'' luchtbanden en een superieure vering. Dit alles zorgt ervoor dat u met de OrionPRO gegarandeerd bent van een comfortabele en stijlvolle rit, zowel in de stad als op het plattenland. Uiteraard staat ook uw veiligheid hoog in het vaandel, dankzij de automatische snelheidsreductie voor in bochten en de twee-staps motorontkoppelingshendel. De OrionPRO is verkrijgbaar in een 3-wiel- en 4-wieluitvoering.

Lees hier meer over de OrionPRO.

CometPRO
De CometPRO is een comfortabele, veilige en stijlvolle 4-wiel scootmobiel. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan de supermarkt, maar ook voor een trip verder weg, dankzij de 75 Ah accu's (2 stuks). Onderweg vormen stoepranden en andere obstakels geen probleem. U overbrugt deze veilig en snel, door de 13'' voor- en achterwielen. Uiteraard is er bij de CometPRO ook aan uw stabiliteit en veiligheid gedacht, met de automatische snelheidsreductie voor in bochten en de twee-staps motorontkoppelingshendel. Heel uw reis voelt u zich comfortabel en ontspannen, mede dankzij het ergonomische stuur.

Lees hier meer over de CometPRO.

Verder heeft u bij beide scoots de keuze uit tal van accessoires, voor nog meer comfort en veiligheid. Denk hierbij aan een achteruitkijkspiegel, kruk-/wandelstokhouder, houder voor uw smartphone en windscherm.

Heeft u interesse in een van deze scooters? Bel 0800 – 2 88 77 66 (gratis) en maak een vrijblijvende afspraak met een Vegro Woonconsulent voor een gratis thuisdemonstratie. Uiteraard maakt een proefritje daar ook onderdeel van uit.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)