Laatste vacatures

 • Chauffeur/Medewerker Groothandel
  vrijdag 20 september 2019
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste multi-inzetbare collega voor onze Groothandel in Katwijk!
  Lees verder
 • Medewerker Magazijn - Cappele aan den IJssel
  maandag 16 september 2019
  Lees verder
 • Medewerker Thuiszorgwinkel Dordrecht - Zwijndrecht
  woensdag 11 september 2019
  Kom jij ons team in Dordrecht en Zwijndrecht versterken voor 24 - 32 uur per week? 
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Medewerker Thuiszorgwinkel - Amersfoort

woensdag 4 september 2019
Standplaats / regio
Amersfoort/Utrecht

Uren per week
24 uur

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Medewerker thuiszorgwinkel (o.b.v. 24 uur) die het heerlijk vindt om te acteren in een winkelfunctie waarbij adviseren centraal staat. Onze winkelmedewerkers combineren zorg met commercie en zijn voornamelijk bezig met de verhuur, verkoop en uitleen van de juiste voorzieningen voor onze klanten. Jij bent de specialist op dit gebied en geeft juiste adviezen met betrekking tot artikel- en materiaalkeuze. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkels. Ook maken andere afdelingen graag gebruik van jouw kennis op het gebied van productassortiment en materialen. Tot slot vind jij het leuk om op verschillende locaties in de regio te werken en in verschillende winkelteams werkzaam te zijn.

Alle werkzaamheden verricht je volgens de richtlijnen van de zorgverzekeraars in Nederland waarmee Vegro contracten heeft. Jij zorgt er samen met het team voor dat de eisen van de zorgverzekeraar vertaald worden naar operationele activiteiten.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal mbo-werk-, en denkniveau en hebt daarnaast ervaring in de detailhandel. Niet minder belangrijk: je bent klantgericht! Je hebt een commerciële instelling en dit is ook terug te zien in jouw manier van werken. Je bent flexibel inzetbaar om je kwaliteiten in te zetten bij Vegro, maar ook daarbuiten ben je natuurlijk ambassadeur voor Vegro. Daarnaast is het handig als je over een rijbewijs beschikt.

En Vegro?

Je hebt al kunnen lezen wie we zijn, maar we doen niet alleen veel voor de klant, maar ook voor onze medewerkers. Zo krijg je natuurlijk maandelijks je salaris en hebben we volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Zo hebben we geweldige interne trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in.

En nu actie!

Word je heel blij van het lezen van deze vacature? Spring je nu een gat in de lucht omdat je deze functie wilt vervullen? Schrijf een geweldige motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet niet om je cv mee te sturen. Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust aan onze P&O afdeling.

Als wij enthousiast zijn over jouw brief, filmpje of een andere creatieve sollicitatie zullen wij uiterlijk vier weken na je sollicitatie contact met je opnemen. Mocht je na vier weken niets van ons horen, mag je er helaas vanuit gaan dat je niet tot de geselecteerde kandidaten behoort. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten