Laatste vacatures

 • Medewerker ICT - Lisse
  woensdag 17 mei 2119
  Wij zoeken een Medewerker ICT die de onze afdeling in Lisse wil komen versterken!
  Lees verder
 • Medewerker Facilitaire Zaken - Katwijk
  woensdag 17 juli 2019
  Wij zoeken een Medewerker Facilitaire Zaken die voor 32 - 40 uur per week ons regioteam wil komen versterken.
  Lees verder
 • Office Manager - Roden
  dinsdag 16 juli 2019
  Wij zoeken een Office Manager voor 24 - 40 uur in Roden. Ben jij degene die wij zoeken? 
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Medewerker Secretariaat - Eindhoven/Gorinchem

vrijdag 1 februari 2019
Vegro is een organisatie in beweging; van de hulpmiddelenleverancier die we al jaren zijn, naar hét expertisecentrum voor hulpmiddelen. We werken in vier regio’s waardoor we altijd dichtbij de klant zijn en de klantvraag als uitgangspunt houden. We kennen nu vier regioteams waarin alle bedrijfsonderdelen vertegenwoordigd zijn.

Standplaats
Eindhoven/Gorinchem

Uren per week
24-40 uur

Wij zoeken een allround ondersteuner 
Ter uitbreiding van het secretariaat zijn wij op zoek naar een allround ondersteuner met een klantgerichte instelling, uitstekende planningsvaardigheden en de juiste vaardigheden om alle ballen in de lucht te houden. Daarnaast vindt deze persoon veranderingen een uitdaging en kan hier flexibel mee omgaan. Het secretariaat van Vegro biedt secretariële ondersteuning aan de vier regioteams. Ook wordt ondersteuning geboden aan het team van directie en specialisten waarbij ieder zijn eigen expertise heeft.

Zomaar een werkdag van de medewerker Secretariaat
De werkdag start uiteraard met koffie. Of thee. En een babbel met je collega’s. Daarna kun je flink de handen uit de mouwen steken. Want eigenlijk weet je nu al dat de dag voorbij vliegt, er ligt genoeg werk. De mailbox staat vol met verzoeken om afspraken te maken, met daarbij behorende vergaderlocaties met apparatuur, lunch, overnachtingen etc. En ondertussen rinkelt de telefoon en hebben jouw collega’s van alles van je nodig om zelf effectief en efficiënt te blijven werken. Daarnaast heb je allerlei klusjes binnen jouw expertise als vanzelfsprekend opgeknapt. Aan het eind van de dag heb je een voldaan gevoel. Je weet dat jouw collega’s vandaag optimaal ondersteund zijn, dat alles op rolletjes verloopt en dat de klanten tevreden zijn. Morgen weer een dag. Want jij en Vegro staan nooit stil.

Wie ben jij?
Het belangrijkst is dat je klantgericht denkt en beschikt over een uitstekende helikopter-view, tenslotte verwachten wij dat je meekijkt over de gehele regio. Daarbij ben je nauwkeurig, zorgvuldig, stressbestendig en daadkrachtig. Je werkt autonoom, bent representatief en het visitekaartje voor Vegro, voor zowel de organisatie als de klanten. Je hebt een empathisch vermogen en bent je interne en externe klant steeds een stapje voor door proactief mee te denken. Niet minder belangrijk is dat je betrouwbaar, creatief en flexibel bent en dat je in staat bent om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Daarnaast stellen wij de volgende functie-eisen:
 • Minimaal MBO+ / HBO denk- en werkniveau
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie (minimaal 2 jaar)
 • Relevante opleiding
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal
 • Professionele schrijfvaardigheden
 • Kennis van MS Office
 • In bezit van rijbewijs B
 • Flexibel inzetbaar
Wij bieden
Vegro biedt je een veelzijdige functie bij een groeiend en energiek bedrijf. Bij Vegro werken gemotiveerde, hardwerkende mensen die veel waarde hechten aan een goede werksfeer. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. We hebben goede trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in. En ben je al bekend met FiscFree? Via dit platform kun je heel voordelig producten en diensten aanschaffen. Natuurlijk word je uitgerust met de middelen die je nodig hebt om je functie goed te kunnen uitoefenen, onder andere een laptop en een mobiele telefoon.

En nu actie!
Word je blij van het lezen van deze vacature? En denk jij dat jij diegene bent die wij zoeken? Schrijf dan een enthousiaste motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet ook niet om je cv mee te sturen. Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met de afdeling P&O via ons algemene telefoonnummer 0800 – 2 88 77 66.

Wij nemen de selectie van nieuwe medewerkers uiterst serieus, om die reden is een passend cv en bijgevoegde motivatiebrief een vereiste. Bij het ontbreken van één van deze documenten nemen wij de sollicitatie helaas niet in behandeling. Indien wij je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek nemen wij binnen 4 weken na ontvangst van de sollicitatie of na de sluitingsdatum van deze vacature telefonisch contact met je op. Wanneer er geen contact met jou is opgenomen kun je ervan uitgaan dat wij je niet hebben geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten