Laatste vacatures

 • Medewerker Thuiszorgwinkel Dordrecht - Zwijndrecht
  woensdag 11 september 2019
  Kom jij ons team in Dordrecht en Zwijndrecht versterken voor 24 - 32 uur per week? 
  Lees verder
 • Oproepkracht Medewerker Thuiszorgwinkel - Almere
  vrijdag 06 september 2019
  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze thuiszorgwinkels in Almere en Hilversum kan komen versterken!
  Lees verder
 • Medewerker Thuiszorgwinkel - Amersfoort
  woensdag 04 september 2019
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze thuiszorgwinkels in Amersfoort en/of Utrecht!
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Medewerker Sales Support - Katwijk

woensdag 10 juli 2019
Standplaats / regio:
Katwijk / Zuidwest

Uren per week:
32 - 40 uur

Wij zoeken...

een deskundige Sales Support Medewerker voor onze afdeling B2B voor 32 á 40 uur. Via verschillende communicatiekanalen weet je alles in gang te zetten om de klant totaal te ontzorgen. Samen met de accountmanager beheer je een account. Je houdt het overzicht, zodat alles conform de gemaakte afspraken wordt afgerond. Daarnaast verwerk je alles in onze systemen waardoor de klant en Vegro direct inzage hebben in de status van alle acties die onderhanden zijn of reeds zijn afgerond. Je komt op een gezellige en dynamische afdeling terecht, waar gevraagd wordt om mee te denken in het optimaliseren van processen. We zijn op zoek naar een medewerker die de professionals (zakelijke klanten) op een bevlogen manier meeneemt in de wereld van de hulpmiddelen. Samen met jou als onderdeel van het team willen we graag verder bouwen aan een succesvolle afdeling!

Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtig persoon die de klantbehoefte goed weet te vertalen naar passende oplossingen. Je brengt ervaring mee van een binnendienst of B2B afdeling en hebt een duidelijke affiniteit met de zorg of organisaties die zich in dit segment begeven. Mensen waarderen jou om je goede communicatieve skills. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt goede commerciële vaardigheden. Sales zit in je bloed en je vindt het leuk om te leren. Daarnaast ken jij programma’s als Word en Excel als geen ander.

En Vegro?

Je hebt al kunnen lezen wie we zijn, maar we doen niet alleen veel voor de klant, maar ook voor onze medewerkers. We bieden je een marktconforme salaris en hebben volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Zo hebben we geweldige interne trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in.

En nu actie!

Word je heel blij van het lezen van deze vacature? Spring je nu een gat in de lucht omdat je deze functie wilt vervullen? Schrijf een motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met onze afdeling P&O. Zij kunnen je alles over deze functie vertellen.

Als wij enthousiast zijn over jouw brief, filmpje of een andere creatieve sollicitatie zullen wij uiterlijk vier weken na je sollicitatie contact met je opnemen. In verband met de Europese privacywetgeving worden jouw sollicitatiegegevens na vier weken vernietigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten