Laatste vacatures

 • Filiaalleider Thuiszorgwinkel Rotterdam
  donderdag 01 augustus 2019
  Wij zijn op zoek naar een Filiaalleider voor de winkels in Rotterdam. Ben jij degene die we zoeken?
  Lees verder
 • Chauffeur - Capelle aan den IJssel
  donderdag 01 augustus 2019
  Wij zoeken een Chauffeur die voor 24-40 uur per week ons DC in Capelle a/d IJssel komt versterken. 
  Lees verder
 • Chauffeur - Lisse
  woensdag 31 juli 2019
  Wij zoeken een Chauffeur die voor 24-40 uur per week ons team in Lisse komt versterken. 
  Lees verder
Terug naar het vacature overzicht

Medewerker Klantenservice - Lisse

maandag 1 juli 2019
Word jij onze nieuwe collega op de Klantenservice in Lisse?
Vegro is een van de grootste hulpmiddelenleveranciers in Nederland. Zieke mensen kunnen niet wachten. Dit is ons motto en hier leven en werken wij elke dag naar! In korte tijd zijn wij hard gegroeid. Zo hard, dat wij in regio’s zijn gaan werken. Zo spreken wij de taal van onze klant en zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening nóg dichterbij de klant komt te staan.
 
Voor onze locatie in Lisse zijn wij nu op zoek naar een Medewerker Klantenservice die ons team komt versterken. Ben jij een van die nieuwe collega’s die wij zoeken?

Standplaats / regio
Lisse

Uren per week
Vanaf 24 uur tot 40 uur per week.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Klantenservice die goed zelfstandig kan werken, maar ook graag in teamverband werkt. Onze collega’s op de afdeling klantenservice zijn dagelijks bezig met het te woord staan van onze klanten: o.a. verpleegkundigen, particulieren en andere cliënten. Op een deskundige wijze adviseer en informeer je onze cliënten over de hulpmiddelen. Onlangs is onze klantenservice opnieuw ingericht en is dit een prachtige werkplek geworden met leuke enthousiaste collega’s. Dus ben je dienstverlenend en ben je op zoek naar een baan waar je je direct op je plek voelt, dan is dit wat je zoekt.
 
De afdeling Klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Het kantoor van de afdeling Klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en in het weekend van 08:15 tot 16:15 uur.

Taken

• Correcte afhandeling van het inkomend telefonisch verkeer;
• Informeren, indiceren en adviseren van hulpmiddelen;
• Overleggen met klanten over afleveropdrachten;
• Telefonische (bij)verkoop;
• Zelfstandig afhandelen van (bijna) klachten en/of tekortkomingen;
• Verbetervoorstellen ten behoeve van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Functie-eisen

• Communicatieve vaardigheden;
• Flexibiliteit;
• Klantgerichtheid;
• Commerciële vaardigheden;
• Ruime computerervaring (MS Office);
• Eventueel BIG geregistreerd.

Wie ben jij?

Je bent een student en/of je hebt afgeronde MBO- of HBO opleiding en werkervaring op het gebied van Klantenservice. Maar niet minder belangrijk: je bent communicatief vaardig, flexibel inzetbaar en je bent klant- en oplossingsgericht! Je hebt een commerciële instelling en dit is ook terug te zien in jouw manier van werken. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken; je wilt echt onderdeel van het team zijn! 

En Vegro?

Je hebt al kunnen lezen wie we zijn, maar we doen niet alleen veel voor de klant, maar ook voor onze medewerkers. Zo krijg je natuurlijk maandelijks je salaris en hebben we volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Zo hebben we goede interne trainers die het uiterste uit je weten te halen, zodat je optimale resultaten kunt behalen. We hebben fijne werkplekken in de regio, onze klant zit immers in de regio!  

Ben je al bekend met Fisc Free? Via dit platform kun je heel voordelig producten en diensten kopen.  We houden van mensen die alles nét iets anders zien, die iets in beweging kunnen krijgen, en daar investeren we graag in.

En nu actie!

Word je heel blij van het lezen van deze vacature? Spring je nu een gat in de lucht omdat je deze functie wilt vervullen? Schrijf een geweldige motivatiebrief, maak een filmpje, of verzin iets anders waar je jezelf mee laat zien. Vergeet ook niet om je cv mee te sturen. Stuur je sollicitatie op naar sollicitatie@vegro.nl. Het kan dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust. Je kan deze stellen aan onze P&O-adviseur, Stefan van Beelen. Hij kan je alles over deze functie vertellen.

Elke sollicitatie nemen wij zorgvuldig in behandeling. Indien wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek nemen wij binnen vier weken na ontvangst van uw sollicitatie of sluitingsdatum van deze vacature telefonisch contact met u op. Wanneer er geen contact met u is opgenomen kunt u ervan uitgaan dat wij u niet hebben geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.
Reageer nu!
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten