Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Matras basic care Nr. 20060

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Matras basic care
Nr. 20060
€ 0,-
Dit is een hygiëne artikel.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Het Basic Care matras* is een doordachte keuze voor een optimale nachtrust, waarbij het niet alleen uitblinkt in goede ondersteuning maar ook uitstekende vochtregulerende eigenschappen biedt. Vervaardigd uit hoogwaardige HR Pantera schuimkern, is het matras ontworpen met specifieke drukverdelende eigenschappen. Dit draagt bij aan een gelijkmatige ondersteuning van het lichaam, wat essentieel is voor een gezonde slaaphouding.

De doordachte profileringen aan zowel de boven- als onderzijde onderscheiden dit basic care matras. Deze profileringen zijn strategisch geplaatst om een betere positionering van het lichaam te bevorderen, wat resulteert in een ergonomische en comfortabele slaapervaring. Of je nu jong of oud bent, het matras biedt een perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning, waardoor het geschikt is voor diverse leeftijdsgroepen. Bekijk alle matrassen in ons leenassortiment.

Voor wie?

Dit matras is geschikt voor een breed publiek, waaronder mensen met diverse slaapbehoeften en gezondheidsomstandigheden. Met zijn focus op goede ondersteuning, vochtregulatie en drukverdelende eigenschappen is het matras ideaal voor mensen met medische behoeften, zoals rugproblemen, evenals voor een brede leeftijdsgroep, van jong tot oud. Of je nu op zoek bent naar therapeutische ondersteuning of gewoon naar een goede nachtrust, het Basic Care matras biedt veelzijdige voordelen voor een diverse groep gebruikers.

Hoe werkt het basic care matras?

Het matras is ontworpen om gelijkmatige ondersteuning te bieden aan het lichaam, waardoor de druk op verschillende punten wordt verminderd. Dit is gunstig voor mensen met orthopedische problemen of die behoefte hebben aan extra ondersteuning tijdens het slapen. Het matras heeft vochtregulerende eigenschappen, wat betekent dat het helpt bij het afvoeren van vocht en het handhaven van een comfortabele slaapomgeving. Raadpleeg voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

Het Matras basic care is ontworpen voor kortstondig gebruik en kan kosteloos worden geleend, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het doel van dit matras is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van het Basic Care matras wordt deskundig en zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Ons toegewijde bezorgteam levert het matras gratis op een professionele wijze af op de door jou gekozen locatie.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 90 cm
Hek 50 cm hoog
Hoogte 14 cm
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Productgroep Leen foam matrassen
Web Sort Order 850
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden