Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Masterlock sleutelkastje 3 sleutels Nr. A02426

Prijs
€ 41,99
Voor 14:00 besteld, morgen in huis Voor 14:00 besteld, morgen in huis Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Masterlock sleutelkastje 3 sleutels
Nr. A02426
€ 41,99
Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Ook interessant voor jou
Omschrijving

Sleutelkastje met pincode voor het opbergen van maximaal 3 sleutels. De pincode is vrij te programmeren en u kunt zelf bepalen aan wie u deze code geeft. Zo kunnen geautoriseerde personen snel en veilig toegang krijgen tot uw woning. Dit is bijvoorbeeld handig voor thuiszorgmedewerkers, maar ook voor het opbergen van reservesleutels of voor kennissen en familie.

U kunt de sleutelkluis eenvoudig plaatsen aan de muur of deurpost. Bij muurmontage dient u gebruik te maken van pluggen.

Let op!
Zoals bleek in de Kassa tv-uitzending van 28 januari jl. is de sleutelkluis voor particulieren helaas nog niet veilig genoeg. Deze kluis voor thuisgebruik, zonder keurmerk, is verkrijgbaar bij diverse Thuiszorgwinkel ketens.

Tot onze spijt wordt er ook wel eens misbruik van sleutelkluizen gemaakt teneinde onbevoegd toegang tot woningen te verkrijgen. Daarom zijn we naarstig op zoek naar functionele alternatieven met het juiste politiekeurmerk. Een sleutelkluis met het SKG** keurmerk (politiekeurmerk) zal in de nabije toekomst circa 200 euro gaan kosten. Alle overige sleutelkluizen thans op de markt zijn niet geschikt voor de particuliere verkoop. Deze zijn alleen in grote besteleenheden beschikbaar (voor bijvoorbeeld thuiszorgorganisaties) en vereisen een centrale coördinatie (moedersleutels) alsmede een professionele montage (gecertificeerde installateurs).

In verband met het ontbreken van een volwaardig alternatief blijven wij de huidige sleutelkluis voeren. Wel willen wij potentiële kopers attenderen op de inhoud van dit bericht.

Specificaties
EAN 3520190922380
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Kleur Grijs
Merk Masterlock
Sluiting Cijferslot
Productgroep Overige handige hulpmiddelen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden