Mantelzorgers gezocht!

maandag 07 juli 2014

Mantelzorgers in Nederland raken steeds vaker overbelast. Vegro wil graag meer doen voor hen dan alleen hulpmiddelen aanbieden. Denk hierbij aan het verstrekken van handige informatie, nieuws, tips van deskundigen en andere mantelzorgers en meer. Om dit zo goed mogelijk aan te bieden richt Vegro een mantelzorgpanel op. Bent u mantelzorger? Meld u dan aan!

Zorg u ook voor uw naaste? Dan zijn we op zoek naar u! In Nederland wonen 3,5 miljoen mensen die mantelzorg verlenen. Dat staat gelijk aan 1 op de 4 volwassenen. Om mantelzorgers te steunen in hun taak en met elkaar in contact te brengen start Vegro een mantelzorgpanel.

Meld u aan
Helpt u ons, uzelf en andere mantelzorgers te ontzorgen? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Neem deel aan ons mantelzorgpanel en laat weten aan welke informatie of steun u behoefte heeft. We zullen in eerste instantie telefonisch en digitaal contact met u opnemen. Geef u op en stuur een mail naar marketing@vegroverpleegartikelen.nl met uw naam en telefoonnummer. Wij zullen hierna contact met u opnemen. 

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)