Filters

Recept



Zalm met groente en krieltjes

Hoofdgerecht voor 2 personen 

± 30 minuten 
535 kcal per persoon 


Ingrediënten

∙ 500 gram krieltjes met schil
∙ eetlepels vloeibare margarine 
∙ 400 gram roerbakgroente 
∙ 2 stukjes zalmfilet 
∙ peper 
∙ 2 plakjes citroen 
∙ tijm 

Bereiding

1.   Was de krieltjes en halveer grote exemplaren.
2.   Kook de krieltjes in weinig water in 8 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken. 
3.   Verwarm 1 eetlepel margarine en bak hierin de krieltjes goudbruin. 
4.   Voeg de roerbakgroente toe en roerbak alles in ongeveer 6 minuten gaar. 
5.   Bestrooi de zalm met peper. Bak de zalm in de rest van de margarine 
      in ongeveer 8 minuten gaar. 
6.   Halveer de plakjes citroen en bak ze de laatste minuut mee met de zalm. 
7.   Maak het aardappel-groentemengsel op smaak met wat tijm en leg de 
      zalm met de citroen erbij.




Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden