Maak uw scootmobiel compleet met deze accessoires

vrijdag 09 juni 2017

Een scootmobiel is niet compleet zonder accessoires. Hoe kunt u anders uw wandelstok of boodschappen meenemen? Of blijft u droog op de scootmobiel terwijl het regent? Wij hebben voor u enkele accessoires op een rijtje gezet die ontzettend handig zijn voor de scootmobiel. Let op: sommige accessoires zijn speciaal gemaakt voor een bepaald merk scootmobiel. Niet elke accessoire past op elke scootmobiel. Houd hier rekening mee wanneer u een accessoire aanschaft.

Spiegel: Speciaal voor de scootmobiel Leo en Orion hebben wij een spiegel in ons assortiment. Doordat u deelneemt aan het verkeer, is het verstandig dat u ook kunt zien exact zien wat er achter u afspeelt. Zo kunt u optimaal anticiperen op situaties in het verkeer. De spiegel is zowel aan de linker- als de rechterkant te monteren.

Tassen en manden: Als met uw scootmobiel op pad gaat en u spullen mee moet nemen, is het handig om deze spullen in een tas of mand te zetten. Wanneer u spullen meeneemt en dit tussen uw benen zet, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Gebruik daarom altijd een tas of mand om uw spullen in op te bergen.

Zuurstoffleshouder: Wanneer u afhankelijk bent van een zuurstoffles, zult u deze altijd mee moeten nemen, ook op de scootmobiel. Met deze zuurstoffleshouder kunt u de fles altijd op een veilige manier op uw scootmobiel bevestigen en meenemen.

Stokhouder: Als u uw wandelstok mee wilt nemen, is een stokhouder op de scootmobiel ideaal. U bevestigt de wandelstokhouder gemakkelijk aan de scootmobiel. Zo kunt u altijd uw wandelstok meenemen.

Schootskleed en Regencape: Blijf altijd droog op de scootmobiel met een schootskleed en/of regencape. Vooral handig tijdens de koude, natte winter dagen. Zorg ervoor dat u goed warm blijft zodat u niet ziek wordt.

Beschermhoes: Maakt u geen gebruik van de scootmobiel? Zorg dan dat deze goed opgeborgen staat. Middels een beschermhoes wordt uw scootmobiel beschermd tegen slechte weersomstandigheden en zo ook eventuele beschadigingen.

Wilt u meer informatie over accessoires voor de scootmobiel? Of heeft u een hele andere vraag? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Neem gerust een kijkje in één van onze winkels of webwinkel. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)