Filters

Komende evenementen

  • Mobiliteitsdagen in de Vegro zorgwinkels
    vrijdag 25 juni 2021
    Vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021 staan er in alle Vegro zorgwinkels* demodagen gepland. Kom langs, laat je informeren en ga weer met een veilig gevoel op pad.
    Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

LEEF event in Groningen

zaterdag 29 september 2018
​​​​Ontspannen, puur, actief en gezond. Dat zijn de vier pijlers die het LEEF event op 29 en 30 september inhoud geven. LEEF belooft een energiek weekend met een selectie van dik honderd partners uit het gezondheidsdomein. Met kilo’s energie, brandstof voor lichaam en geest, schandelijk gezonde alternatieven, een beetje zweet en vooral een goede dosis inhoud.

Vegro is official partner van dit evenement en zal dan ook aanwezig zijn op het centrale beursplein. Vegro vindt vitaliteit erg belangrijk, daarom zal dit ook het thema zijn tijdens het LEEF event.
Wij vinden: meten is weten, daarom is het belangrijk om uw lichaamsfuncties regelmatig te meten. Er zijn veel manieren waarop u uw lichaam kunt meten. U kunt bijvoorbeeld uw spiermassa, vetpercentage en glucosewaarde meten. Of meer voor de hand liggende dingen, zoals lengte en gewicht. De meest gemeten waarden zijn de hartslag en de bloeddruk. Tijdens het Leef event meten wij gratis uw bloeddruk en bloedsuiker op onze stand. Ook bent u van harte welkom voor meer informatie over vitaliteit, we zien u graag op 29 en 30 september in Martiniplaza Groningen.
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden