Filters

LEEF event in Groningen

zaterdag 29 september 2018
​​​​Ontspannen, puur, actief en gezond. Dat zijn de vier pijlers die het LEEF event op 29 en 30 september inhoud geven. LEEF belooft een energiek weekend met een selectie van dik honderd partners uit het gezondheidsdomein. Met kilo’s energie, brandstof voor lichaam en geest, schandelijk gezonde alternatieven, een beetje zweet en vooral een goede dosis inhoud.

Vegro is official partner van dit evenement en zal dan ook aanwezig zijn op het centrale beursplein. Vegro vindt vitaliteit erg belangrijk, daarom zal dit ook het thema zijn tijdens het LEEF event.
Wij vinden: meten is weten, daarom is het belangrijk om uw lichaamsfuncties regelmatig te meten. Er zijn veel manieren waarop u uw lichaam kunt meten. U kunt bijvoorbeeld uw spiermassa, vetpercentage en glucosewaarde meten. Of meer voor de hand liggende dingen, zoals lengte en gewicht. De meest gemeten waarden zijn de hartslag en de bloeddruk. Tijdens het Leef event meten wij gratis uw bloeddruk en bloedsuiker op onze stand. Ook bent u van harte welkom voor meer informatie over vitaliteit, we zien u graag op 29 en 30 september in Martiniplaza Groningen.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden