LEEF event in Groningen

zaterdag 29 september 2018
​​​​Ontspannen, puur, actief en gezond. Dat zijn de vier pijlers die het LEEF event op 29 en 30 september inhoud geven. LEEF belooft een energiek weekend met een selectie van dik honderd partners uit het gezondheidsdomein. Met kilo’s energie, brandstof voor lichaam en geest, schandelijk gezonde alternatieven, een beetje zweet en vooral een goede dosis inhoud.

Vegro is official partner van dit evenement en zal dan ook aanwezig zijn op het centrale beursplein. Vegro vindt vitaliteit erg belangrijk, daarom zal dit ook het thema zijn tijdens het LEEF event.
Wij vinden: meten is weten, daarom is het belangrijk om uw lichaamsfuncties regelmatig te meten. Er zijn veel manieren waarop u uw lichaam kunt meten. U kunt bijvoorbeeld uw spiermassa, vetpercentage en glucosewaarde meten. Of meer voor de hand liggende dingen, zoals lengte en gewicht. De meest gemeten waarden zijn de hartslag en de bloeddruk. Tijdens het Leef event meten wij gratis uw bloeddruk en bloedsuiker op onze stand. Ook bent u van harte welkom voor meer informatie over vitaliteit, we zien u graag op 29 en 30 september in Martiniplaza Groningen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten