Filters

Komende evenementen

  • Gratis rollatorcheck in onze zorgwinkels in Maastricht
    woensdag 04 mei 2022
    Heb jij een rollator? Wist je dat goed onderhoud hiervan erg belangrijk is? Heel 2022 zullen er in onze zorgwinkels in Maastricht rollatorcheckdagen plaatsvinden.
    Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Langer Thuis Testdag in winkels Tiel en Culemborg

maandag 24 september 2018
Op deze dag bent u welkom in de winkels Tiel en Culemborg aan te schuiven en onder het genot van een kopje koffie of thee uw situatie thuis door te nemen met een van onze deskundige medewerkers. De medewerker kijkt met u mee naar de situatie en test of deze veilig is, of dat er misschien iets aan veranderd kan worden, zodat het veiliger wordt. Er wordt aan de hand van een huistest gekeken naar iedere ruimte in en om het huis om te kijken of de situatie goed is.
Mocht het zo zijn dat er iets in huis beter kan en u weet niet goed hoe, dan kunnen we eventueel een woonconsulent naar u thuis sturen die dan ter plekke meekijkt met de mogelijkheden in uw unieke situatie. Hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt op een dag dat het u het beste uitkomt.
Een afspraak maken voor de Langer Thuis Testdag is niet nodig. Mocht het druk zijn, hebben we een zitje in de winkel en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden