Komende evenementen

 • Gratis rollatorcheck in Vegro winkel Voorburg
  dinsdag 24 maart 2020
  Heeft u een rollator? Wist u dat goed onderhoud hiervan erg belangrijk is? Op dinsdag 24 maart 2020 is er de mogelijkheid om bij Vegro thuiszorgwinkel Voorburg, Koningin Julianalaan 40, tussen 10.00 uur en 15.00 uur een rollatorcheck te laten uitvoeren.
  Lees verder
 • Winkelevenement: regisseur van je eigen leven
  maandag 03 februari 2020
  Als medewerker in de zorg heb je vaak maar één passie: zorgen voor anderen. Een mooie eigenschap, maar soms wordt het allemaal iets teveel. Je verzorgt veel cliënten binnen een korte tijd, hebt tussendoor nog vergaderingen, en als je dan thuiskomt wacht er een berg met wasgoed, verdient je gezin de nodige aandacht en wil je af en toe nog gebruikmaken van je sportschoolabonnement. Kortom, het is tijd om aandacht te schenken aan de werk-privébalans in de zorg.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat Maastricht of de Kappellaan Kerkrade. Op donderdag ben u welkom in de Brusselsestraat in Maastricht of de Prins Hendriklaan in Brunsum.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Langer Thuis Testdag in winkels Tiel en Culemborg

maandag 24 september 2018
Op deze dag bent u welkom in de winkels Tiel en Culemborg aan te schuiven en onder het genot van een kopje koffie of thee uw situatie thuis door te nemen met een van onze deskundige medewerkers. De medewerker kijkt met u mee naar de situatie en test of deze veilig is, of dat er misschien iets aan veranderd kan worden, zodat het veiliger wordt. Er wordt aan de hand van een huistest gekeken naar iedere ruimte in en om het huis om te kijken of de situatie goed is.
Mocht het zo zijn dat er iets in huis beter kan en u weet niet goed hoe, dan kunnen we eventueel een woonconsulent naar u thuis sturen die dan ter plekke meekijkt met de mogelijkheden in uw unieke situatie. Hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt op een dag dat het u het beste uitkomt.
Een afspraak maken voor de Langer Thuis Testdag is niet nodig. Mocht het druk zijn, hebben we een zitje in de winkel en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten