Komende evenementen

 • Laat gratis uw rollator checken in thuiszorgwinkels Limburg
  woensdag 29 januari 2020
  In 2020 vindt op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur in verschillende Vegro thuiszorgwinkels in Limburg een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat of de Kappellaan, en op donderdag in de Brusselsetraat of de Prins Hendriklaan.
  Lees verder
 • Meten is weten dag in Maastricht, Brusselsestraat
  maandag 30 december 2019
  Het is belangrijk om regelmatig te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom in Maastricht een meten is weten dag. U bent iedere laatste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in onze Thuiszorgwinkel aan de Brusselsestraat.
  Lees verder
 • Laat gratis uw rollator checken in Maastricht
  woensdag 18 december 2019
  Op elke laatste woensdag en donderdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt er in de Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht een rollatorcheck plaats. Op woensdag bent u van harte welkom in de Mockstraat en op donderdag in de Brusselsetraat.
  Lees verder
Terug naar het evenementenoverzicht

Langer Thuis Testdag in winkels Tiel en Culemborg

maandag 24 september 2018
Op deze dag bent u welkom in de winkels Tiel en Culemborg aan te schuiven en onder het genot van een kopje koffie of thee uw situatie thuis door te nemen met een van onze deskundige medewerkers. De medewerker kijkt met u mee naar de situatie en test of deze veilig is, of dat er misschien iets aan veranderd kan worden, zodat het veiliger wordt. Er wordt aan de hand van een huistest gekeken naar iedere ruimte in en om het huis om te kijken of de situatie goed is.
Mocht het zo zijn dat er iets in huis beter kan en u weet niet goed hoe, dan kunnen we eventueel een woonconsulent naar u thuis sturen die dan ter plekke meekijkt met de mogelijkheden in uw unieke situatie. Hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt op een dag dat het u het beste uitkomt.
Een afspraak maken voor de Langer Thuis Testdag is niet nodig. Mocht het druk zijn, hebben we een zitje in de winkel en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten