Filters

Laat uw bloeddruk meten en ontvang advies van een fysiotherapeut in winkel Groningen Griffeweg

woensdag 7 november 2018
De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Op 7 november bent u welkom tussen 10.00 en 15.00 uur in winkel Groningen, aan de Griffeweg 11. Een afspraak maken is niet nodig; u kunt gewoon binnenlopen.

Naast het meten van uw bloeddruk zal er een fysiotherapeut van Fysio Forte aanwezig zijn om u te adviseren. Mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten, we willen gewoon kunnen bewegen. Daarom is het erg vervelend als bewegen lastig is. Fysio Forte in Groningen helpt uw klachten aan houdings- en bewegingsapparaat met gerichte fysiotherapie sterk verminderen.

Bij Vegro zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. Ook hebben wij verschillende beweegtrainers om uw spieren en gewrichten te trainen. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de bloeddrukmeting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Bel voor meer informatie naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis).
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden