Filters

Laat uw bloeddruk en bloedsuiker meten in winkel Groningen Griffeweg

woensdag 3 oktober 2018
De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Op 3 oktober bent u welkom tussen 10.00 en 15.00 uur in winkel Groningen, aan de Griffeweg 11. Naast het meten van uw bloeddruk zal Thuiszorg Comfort aanwezig zijn om ook uw bloedsuiker te meten. Een afspraak maken is niet nodig; u kunt gewoon binnenlopen.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Bij Vegro zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Bel voor meer informatie naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis).
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden