Kom rollators testen!

vrijdag 20 februari 2015

Sinds 2013 zijn de rollators uit het basispakket verdwenen. Dit betekent dat als iemand een rollator wilt deze zelf moet betalen. Tegenwoordig zijn er veel rollators verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Maar wat is de beste rollator? Om hier een goed antwoord op te formuleren organiseert Vegro een Rollator testpanel. Gebruikt u een rollator of werkt u in de zorg en weet u veel van rollators? Dan kunnen wij uw mening gebruiken! Geef u op voor ons rollatortestpanel op vrijdag 13 maart (10.00 - 12.00 uur) in Gezondheid & Zorgwinkel Den Haag, Volendamlaan 1166.

Het testpanel zal plaats vinden in onze winkel in Utrecht. Onder genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers zal een specialist u meer vertellen over de rollators. Daarna mag u aan de hand van een lijst met beoordelingspunten de rollator zelf onder de loep nemen en uitproberen. Met elkaar beoordelen we vervolgens de rollators. We kijken uit naar een  leuke ochtend met een mooie uitslag!

Wilt u meedoen met het testpanel? Stuur dan een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar marketing@vegroverpleegartikelen.nl.  Graag vernemen wij ook of u zelf een rollator heeft of niet.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)