Kom jij ons AD-Specialistenteam versterken?

vrijdag 16 augustus 2013

In een situatie waarin iemand met een verminderde mobiliteit verzorging of verpleging krijgt, is er altijd risico tot doorliggen. Het gebruik van de juiste materialen kan een groot deel van dit risico wegnemen en de ontwikkeling van doorligplekken, oftewel decubitus, tegengaan. 

Het is belangrijk om elke situatie apart te bekijken en vast te stellen welke ad-materialen de beste functionaliteiten hebben voor de desbetreffende persoon. Vegro is al jaren leverancier van diverse anti-decubitusmaterialen en heeft een team van AD-Specialisten beschikbaar om in elke situatie een passend advies te geven.

Het AD-specialistenteam
De adviseurs van het AD-Specialistenteam zijn opgeleid tot verpleegkundige en hebben dit aangevuld met een specialisatie in decubitusbehandeling of wondverzorging. Door bijscholing en producttrainingen zorgen we dat de kennis van onze specialisten altijd actueel blijft.

Ons AD-Specialistenteam verzorgt het leveringsproces van een AD-systeem van begin tot einde, ongeacht de situatie van de cliënt. Van de indicatiestelling tot en met de nazorg & periodieke herindicering

Omdat Vegro groeit zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons AD-specialistenteam komt versterken! Interesse? Bekijk de vacature hier.

8.5
610 Thuiswinkel reviews

Goede en snelle service. De medewerkers denken goed mee.

jet 18-1-2018 18:52:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)