Kent u de Compaan al?

dinsdag 12 januari 2016

Vorig jaar is de Compaan met trots geïntroduceerd in ons assortiment. Deze tablet voor senioren beschikt over talloze functies, zoals beeldbellen, foto's ontvangen, spelletjes spelen, agendabeheer en de mogelijkheid om medicatietijden in te stellen.

Nu denkt u misschien een tablet is niets voor mijn ouder(s) of voor wie u zorg verricht? Nou, toch wel! Deze tablet is namelijk speciaal ontworpen voor ouderen. En zelfs als zij nog nooit gebruik hebben gemaakt van een computer is de Compaan uitstekend in gebruik. Het menu is namelijk heel toegankelijk en de grote knoppen en makkelijke navigatie zorgen ervoor dat iedereen ermee overweg kan.

 

Wilt u meer informatie? Klik dan hier of bel 0800 - 2 88 77 66 (gratis) en vraag naar onze afdeling Verkoop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze Thuiszorgwinkels. In onderstaande Thuiszorgwinkels wordt de Compaan gedemonstreerd:

- Alphen a/d Rijn
- Amsterdam, A.J. Ernststraat 
- Breda 
- Deventer 
- Emmen 
- Enschede
- Groningen, Griffeweg
- Maastricht, Brusselsestraat 
- Rotterdam, Groenendaal
- Rotterdam, Zuidplein

Een Gratis Thuisdemonstratie behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval is de aanwezigheid van een WIFI-verbinding noodzakelijk.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)