Januari: Gezond en Fitmaand

donderdag 02 januari 2014

De decemberfeestmaand is voorbij en 2014 is begonnen. Veel mensen beginnen dit jaar weer met goede voornemens. De drie populairste goede voornemens van 2014 zijn:

1. Afvallen
2. Minder druk maken
3. Meer sporten en bewegen.

Deze drie voornemens hebben allemaal te maken met gezond en fit zijn. De maand januari staat bij Vegro dan ook in het teken van 'gezond en fit'.

Gezond eten en voldoende bewegen is zeer belangrijk voor de gezondheid ongeacht uw leeftijd. Zo is goede voeding van belang om fit te blijven en draagt beweging bij aan een verbeterde balans en uw coördinatie. U vergroot daarmee uw zelfstandigheid.

Door een betere balans en mobiliteit (spierkracht en loopvermogen) kunnen valongelukken worden voorkomen. Elk jaar resulteert een val bij circa 15.000 ouderen in een heupfractuur. Naast lichamelijk letsel, kunnen valongevallen ook psychische en sociale gevolgen hebben. Angst om te vallen kan leiden tot verminderde lichamelijke activiteit, waardoor de mobiliteit van ouderen beperkt wordt en mogelijk sociaal isolement tot gevolg kan hebben.

Daarnaast houdt goede voeding uw spieren, botten, organen en andere lichaamsdelen sterk. Het vermindert het risico op onder andere een hart kwaal en hoge bloeddruk. Wie gezond eet heeft daarbij meer weerstand en herstelt sneller na een ziekte.

Bij Vegro vindt u in het assortiment diverse hulpmiddelen en apparaten waarmee u kunt werken aan uw conditie of uw spieren kunt trainen en verstevigen. Te denken aan fitness- en cardio apparatuur, oefen- en therapieartikelen en diverse braces. Voor advies over de producten uit het comfort en bewegen assortiment kunt u terecht in onze Thuiszorgwinkels. Kijk hier voor de winkeladressen.

Profiteer de gehele maand januari van de volgende actie in de Thuiszorgwinkels*:
- 20% korting op alle GM, Push en PSB artikelen.
- Bremshey Opvouwbare Bewegingstrainer (2058) van € 59,99 voor € 39,99.
- Laat uw gegevens achter in één van de Thuiszorgwinkels en maak kans op mooie prijzen!
*Deze acties zijn niet geldig op www.vegro.info.

Laat ons u helpen gezond en fit het nieuwe jaar in te gaan!

8.5
610 Thuiswinkel reviews

Goede en snelle service. De medewerkers denken goed mee.

jet 18-1-2018 18:52:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)