Innovatieve rollator nu bij ons verkrijgbaar, de Rollz Motion

maandag 04 april 2011
Innovatieve rollator nu bij ons verkrijgbaar, de Rollz Motion

Deze stijlvolle en ergonomisch ontworpen rollator is stevig, heeft een lichtgewicht frame waarmee senioren stijlvol, rechtop en comfortabel kunnen lopen. In een snelle en simpele handomdraai wordt de Rollz Motion in een rolstoel getransformeerd, zodat gebruikers onderweg kunnen uitrusten. Met Rollz komt u verder.
De Rollz Motion heeft een mix aan baanbrekende functionaliteiten, zoals de trommelremmen waarmee u veilig en gedoseerd kan remmen. De schuimgevulde achterbanden bieden de juiste vering. De wendbare voorwielen zorgen voor eenvoudige manoeuvres. Het comfortabele kussen levert zitgemak. En de handgrepen zijn uiteraard op de juiste lengte verstelbaar. Het ontwerp is bovendien zo gemaakt dat u tussen de handgrepen kan staan waardoor u prettig rechtop en stabiel kan lopen.
De Rollz Motion is verkrijgbaar in de kleuren oranje, ijsblauw, zand en koel grijs.
Rollz Rollator
Revolutionair:
Wilt u onderweg even uitrusten? Met het bijbehorende Rollz rolstoelpakket (art.nr. 1835) kunt u de rollator in een handomdraai transformeren in een rolstoel. En net zo eenvoudig verandert u de rolstoel weer in een rollator.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)