Filters

Eerder nieuws

  • Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel partner van Samen voor Woerden!
    woensdag 26 mei 2021
    Vegro en Vierstroom thuiszorgwinkel sluiten zich aan bij het netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers van Samen voor Woerden! De partijen kwamen met elkaar in contact naar aanleiding van het evenement Rollatorloop Woerden. Een vrolijk en laagdrempelig evenement met muziek en gezelligheid, waarbij ouderen worden aangemoedigd in beweging te komen door een parcours af te leggen. Met rollator, op een loopfiets voor volwassenen of in een rolstoel met een begeleider.
    Lees verder
  • Mobiliteitsweken bij Vegro! tot 20% korting op mobiliteitsproducten
    maandag 10 mei 2021
    Van maandag 10 mei t/m zaterdag 30 juni krijg je 15% korting op alle scootmobielen en 20% korting op alle rollators. In de Vegro zorgwinkel kan je zonder afspraak langskomen en vind je verschillende hulpmiddelen die de perfecte ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat je comfortabel, gemakkelijk en veilig op pad kunt. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kun je bij ons kiezen uit verschillende hulpmiddelen die jouw mobiliteit vergroten.
    Lees verder
  • Opening uitleenpunten Breukelen en Amsterdam
    donderdag 01 april 2021
    Vanaf 1 april kan je voor de uitleen van hulpmiddelen ook terecht bij Mango Mobility in Breukelen en in Amsterdam.
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden