Eerder nieuws

  • Vegro is 35 jaar!
    dinsdag 08 september 2020
    In 1985 hees Simone van Veen samen met Corien de Groot de eerste Vegro vlag in Voorschoten, ter ere van de opening van Vegro Verpleegartikelen. Zouden Simone, Corien of de gasten die aanwezig waren ooit gedacht hebben dat nu in 2020 ongeveer 700 medewerkers met veel passie en plezier in de naam van Vegro dagelijks honderden klanten helpen?
    Lees verder
  • Samenwerking Vegro en Roparun maakt koppelbedden in thuissituatie mogelijk!
    dinsdag 11 augustus 2020
    Voor mensen in een zorgomgeving is samenzijn vaak lastig. Dankzij de koppelbedden van Roparun wordt dit weer mogelijk! Roparun heeft een aantal koppelbedden van Multisleep aan Vegro ter beschikking gesteld, om uit te lenen aan klanten in de thuissituatie. Dit 'logeerbed' is dus bedoeld voor mensen die graag toch samen willen zijn in een zorgomgeving.
    Lees verder
  • Beschermingsmiddelen terug op voorraad
    woensdag 20 mei 2020
    Onderstaande beschermingsmiddelen zijn weer beschikbaar:

    Desinfecterende handgel - Artikelnummer A14196
    Thermometer iHealth PT3 No Touch infrarood -  Artikelnummer A14116
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten