Eerder nieuws

  • Landelijke telefoonstoring verholpen
    maandag 24 juni 2019
    Op dit moment is de Vegro klantenservice niet bereikbaar i.v.m een landelijke telefoonstoring.
    U kunt ons bereiken via de chat functie of het contactformulier op onze website www.vegro.nl
    Lees verder
  • Nationale Bloeddruk Meetweek van de Hartstichting
    vrijdag 31 mei 2019
    Van 3 tot en met 8 juni aanstaande is het de Nationale Bloeddruk Meetweek van de Hartstichting. Tijdens deze dagen kunt u bij verscheidene Vegro winkels gratis uw bloeddruk laten meten. Regelmatig de bloeddruk meten is erg belangrijk. Een hoge bloeddruk voel je namelijk niet, maar vergroot wel de kans op een hart- of vaatziekte. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een hartinfarct, beroerte of hartfalen. In samenwerking met de Hartstichting roept Vegro u op om regelmatig de bloeddruk te (laten) meten. Als het nodig is, kunnen mensen tijdig maatregelen nemen om de bloeddruk weer op een gezond niveau te brengen.
    Lees verder
  • De Vegro The Hague Disability Darts Invitational 2019
    woensdag 29 mei 2019
    Op zaterdag 25 mei heeft in de Lourdeskerk te Scheveningen de tweede editie van de Vegro The Hague Disability Darts Invitational plaatsgevonden. Dit is ’s werelds grootste internationale toernooi voor paradarters. Vegro is trotste hoofd- en naamsponsor van het evenement, en heeft daarmee de verbintenis gesloten met Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten. Deze tweede editie van de Vegro The Hague Disability Darts Invitational was een geweldig spektakel, waarbij zestien topspelers uit binnen- en buitenland streden om de grote wisseltrofee en een hoofdprijs van 1.250 euro.
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten