Eerder nieuws

  • Vegro gaat samenwerking aan met Stichting “Met senioren naar ADO”
    vrijdag 03 augustus 2018
    Vegro heeft op 1 augustus een handtekening gezet onder het contract met Stichting “Met senioren naar ADO”. Door deze feestelijke gebeurtenis is Vegro nu een officiële partner geworden. Het gezamenlijke sociale doel van deze partnerovereenkomst, is om oudere mensen een hele fijne dag te bezorgen.
    Lees verder
  • Vegro zet in op een gezonde leefstijl
    maandag 30 juli 2018
    Als er één periode is waarin je anders leeft dan je gewend bent, is het de zomer. Het is ook de tijd van het jaar waarin je kunt nadenken over hoe je na je vakantie zaken aan gaat pakken. Dit kunnen werk gerelateerde zaken zijn, jouw gezondheid of wellicht bepaalde aspecten in je privéleven. Allen zijn onderdeel van jouw leefstijl.
    Een gezonde leefstijl gaat dus veel verder dan goede beweging en gezond eten. Het gaat erom wat jij belangrijk vind in het leven. Wat zijn jouw waarden en hoe pas je deze toe?
    Lees verder
  • Houd uw hoofd koel met deze tips
    maandag 23 juli 2018
    Wat een warm weer! Veel mensen zullen warme dagen met open armen verwelkomen. We kunnen weer door het park struinen zonder een dikke jas te dragen en ontspannen in de tuin of op het balkon. Wees echter voorzichtig, want tropische dagen kunnen leiden tot uitdroging en oververhitting. Vooral ouderen hebben daar snel last van. Gelukkig kunt u uw hoofd koel houden door de volgende tips toe te passen.
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten