Eerder nieuws

  • Vegro opent vernieuwde winkel in Rotterdam Groenendaal
    woensdag 13 februari 2019
    Lees verder
  • Vegro trots op nieuwe samenwerking Villa Pardoes
    donderdag 10 januari 2019
    Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is trots op haar nieuwe samenwerking met Villa Pardoes. Vegro zorgt er vanaf dit jaar voor dat de villa altijd de beste hulpmiddelen in huis heeft om de gezinnen zorgeloze dagen te bezorgen.
    Lees verder
  • 2018 positief afgesloten met een 8 gemiddeld
    woensdag 02 januari 2019
    Een 8, wie droomde daar vroeger niet van op school? Wij zijn in ieder geval erg trots op deze cijfers en reacties.
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten