Eerder nieuws

  • Vegro drie jaar hoofd- en naamsponsor van The Hague Disability Darts Invitational
    woensdag 17 april 2019
    Op maandag 15 april werd een overeenkomst getekend tussen Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen en de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten. Niet alleen verbindt de landelijke organisatie uit Lisse zich voor drie jaar als hoofd- en naamsponsor aan het Vegro The Hague Disability Darts Invitational - wat nu de naam is, maar ook de Haagse topparadarter Arie van der Rassel krijgt een nieuw sponsorcontract van Vegro.
    Lees verder
  • Openingstijden winkels tijdens de feestdagen
    maandag 18 maart 2019
    Rond de feestdagen gelden voor onze winkels de volgende openingstijden:

    1e Paasdag, zondag 21 april: gesloten
    2e Paasdag, maandag 22 april: gesloten


    Lees verder
  • Vegro gaat de samenwerking aan met Duxxie
    donderdag 21 februari 2019
    Vegro wil mensen helpen om te voorzien in de gewenste kwaliteit van leven. Om die reden zijn wij continu op zoek naar geschikte partijen om mee samen te werken.
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten