Eerder nieuws

  • Beschermingsmiddelen terug op voorraad
    woensdag 20 mei 2020
    Onderstaande beschermingsmiddelen zijn weer beschikbaar:

    Desinfecterende handgel - Artikelnummer A14196
    Thermometer iHealth PT3 No Touch infrarood -  Artikelnummer A14116
    Lees verder
  • Rollatoractie: 20% korting op ALLE rollators
    maandag 18 mei 2020
    Dit is het juiste moment om een rollator aan te schaffen! Vanaf maandag 18 mei tot en met zaterdag 27 juni profiteer je bij Vegro namelijk van de rollatoractie. En dat betekent: 20 procent korting op alle rollators in het assortiment, op onze webshop en in de winkels.
    Lees verder
  • Disability Darts event verplaatst
    woensdag 06 mei 2020
    De Hague European Championships Disability Darts zou dit jaar van 8 tot en met 10 mei plaatsvinden, maar kan door de huidige situatie helaas niet doorgaan.  Maar er is goed nieuws: het Disability Darts evenement is verplaatst! Van 16 tot en met 18 oktober in het Leonardo Royal Hotel in Den Haag. We hopen je daar te zien!
    Lees verder
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie over de nieuwe privacywet

donderdag 3 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
 
Wat betekent dat voor u als klant?
Binnen de nieuwe regelgeving heeft u onder andere de volgende rechten:
  • Het recht op inzage. U mag de persoonsgegevens inzien die Vegro van u heeft verzameld.
  • Het recht op rectificatie. Vegro heeft de taak om uw gegevens accuraat te verwerken en ook accuraat te houden. Wanneer uw persoonsgegevens niet meer kloppen, heeft u het recht deze te verbeteren.
  • Het recht op vergetelheid. Onder de huidige wetgeving kunt u een organisatie vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen. Onder de nieuwe wetgeving kunt u ook eisen dat de organisatie uw verzoek om vergetelheid meldt aan derde partijen waaraan uw gegevens zijn doorgegeven.

En wat betekent dat voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen?
De nieuwe wet geeft de klant de touwtjes in handen; het is aan Vegro om te voldoen aan deze wet. Alle organisaties en bedrijven die werken met persoonsgegevens, moeten een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen die verantwoordelijk is voor het naleven van de AVG. Ook Vegro heeft een FG die speciaal is opgeleid om ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen. Vegro kan ook gecontroleerd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens om te toetsen of we alle wet- en regelgeving op de juiste manier volgen. Als we onze zaken niet goed op orde hebben, kunnen we een boete opgelegd krijgen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten